Antalyában és Montrealban is bemutatkozik Deák Krisztina filmje

2012. október 05. 13:48

Deák Krisztina új filmje, az Aglaja az antalyai, majd a montreali filmfesztiválon is bemutatkozik a nemzetközi közönség előtt.

2012. október 05. 13:48

A rendező Deák Krisztina részvételével tartják az Aglaja nemzetközi premierjét jövő héten a törökországi, antalyai filmfesztiválon, amely a térség vezető filmes rendezvényeinek egyike. Az idén 49. alkalommal megrendezendő filmünnep rangos versenyprogramjába tíz új alkotást hívtak meg a szervezők – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Nemzeti Filmalap.

A zsűri elnöke Szabó István filmrendező lesz, akit különdíjjal tüntetnek ki a fesztivál szombat esti megnyitóján. Az antalyai filmfesztivál műsorra tűzi Az ajtó című legutóbbi Szabó-filmet, és közönsége mesterkurzus keretében találkozhat az Oscar-díjas magyar rendezővel. 

Az antalyai nemzetközi premiert követően az amerikai kontinensen is bemutatkozik Deák Krisztina filmje. Az október 10-én kezdődő montreali Festival du noveau cinéma tűzi műsorra az Aglaját, melyet október 11-től vetítenek a magyarországi mozik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!