Mandiner éves előfizetés féléves áron, ráadásul elektromos rollert nyerhet!

2024. április 10. 09:17

2024. április 10. 09:17
null

Egy kattintással elérné kedvenc magazinját? Támogatja a környezetbarát és fenntartható életmódot? Válassza a Mandiner hetilap digitális változatát, melyet kivételes akciónk keretén belül, most egy évig olvashat, féléves előfizetés áráért! Ráadásul minden olvasónk, aki 2024.április 24-ig előfizet a digitális Mandinerre, nyereményjátékunk sorsolásán is részt vesz, ahol egy elektromos rollert nyerhet!

Fizessen elő most az ELŐFIZETEK! gombra kattintva, vagy válassza ki az Előfizetés menüpont alatt a Digitális csomagot, és használja kuponkódunkat: green 
A kuponkód használatával 8.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért fog érvényesülni az egy éves digitális hetilap, melyet bármikor és akár egyszerre több eszközön is elérhet.

Csatlakozzon Ön is a Mandiner folyamatosan bővülő közösségéhez, válassza a korlátlan online elérést és az exkluzív tartalmakat telefonjáról, laptopjáról!

ELŐFIZETEK! 

Előfizetői szabályzat: 

A promóció azon új digitális éves előfizetőkre vonatkozik, akik 2024. április 10. és 2024. április 24. között fizetnek elő egy évre a digitális Mandiner hetilapra. A promócióban előfizetők 8.990 Ft helyett 4990 Ft-ért fizethetnek elő a digitális hetilapra. A promócióban előfizetők között kisorsolunk 1 db SCOOTER S30 roller elektromos rollert. A szervező a nyereményjátékot kizárólag digitális Mandiner új előfizetőknek indítja. Új előfizetőnek minősülnek azok a személyek, akiknek az elmúlt 60 napban nem volt előfizetése a Mandiner digitális hetilapra. A megrendelt digitális előfizetés csak mandiner.hu regisztrációt követően olvasható. Az előfizetős tudomásul veszi, hogy a kezdeményes előfizetés megvásárlásával egyidejűleg elfogadja promócióhoz kapcsolódó játékszabályzatot. A játékszabályzat és az előfizetési díjak megtalálhatók a www.mandiner.hu oldalon. A tájékoztatás nem teljes körű. 

További információ a www.mandiner.hu weboldalon, a 06-46/99-88-00-s telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen kérhető. 

Előfizetési díj:

8.990 Ft helyett csak 4.990 Ft

A kedvezményes éves digitális előfizetés megrendelhető: www.mandiner.hu

További információk: 06-46/99-88-00

[email protected]

Ászf: https://mandiner.hu/elofizetoi-aszf

 Adatvédelem: https://mandiner.hu/adatvedelmi-tajekoztato

Játékszabályzat: https://mandiner.hu/jatekszabalyzat