Verrasztó világcsúccsal Európa-bajnok!

2009. december 10. 19:02

A magyar lány 200 méter vegyesen diadalmaskodott az isztambuli rövidpályás úszó EB-n.

2009. december 10. 19:02
A kettes pályán indulva új világrekorddal nyerte meg a 200 méteres vegyes döntőjét az isztambuli úszó kontinensbajnokságon Verrasztó Evelyn.

A magyar klasszis az ötödik legjobb idővel kvalifikálta magát a fináléba, ahol a pillangó után még "csak" a harmadik volt. Háton aztán egy testhossznyi előnyre tettszert, melyet leggyengébb számában, a mellúszásban is megőrzött, és bár jött fel rá a világcsúcstartó Francesca Segat. Verrasztót gyorson nem lehetett megfogni, egyetlen ellenfele a világcsúcs volt: a magyar klasszis azonban a rekordot is megdöntötte, ideje 2:04.64.

Gyurta Dániel 100 méter mellúszásban előbb az előfutamok során úszott Európa-csúcsot, majd a középdöntőben ezen idején is tovább faragott. A döntőt holnap rendezik.

Verrasztó Evelyn világcsúccsal aranyérmes (NSO)

Verrasztó a világ tetején (Úszóvilág)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!