Kahn odaszólt Schumachernek

2010. április 13. 11:29

A német focistalegenda keményen nekiment a Forma-1 klasszisának. Oliver Kahn véleménye szerint Michael Schumacher óriási hibát követett el a visszatérésekor.

2010. április 13. 11:29

A Bayern München és a német labdarúgó-válogatott lassan két éve visszavonult klasszisa a szintén 1969-es születésű Michael Schumachert kritizálta keményen: „Úgy vélem, Schumacher rosszul döntött, hogy végig akarja csinálni az egészet még egyszer”

„El kell tudnod engedni azt a világot, amelyben sokáig voltál, különben előbb-utóbb kikészülsz. Kívánom neki, hogy valamikor sikerüljön rátalálnia az új életére” – mondta Oliver Kahn a nemrég visszatérő sokszoros világbajnok pilótának. Schumacher eddig nem reagált Kahn véleményére, de állítólag ment el a kedve a versenyzéstől, melyben ismét örömét leli.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ganxtalovin
2010. április 14. 11:21
Bravó Kahn, majd ha annyit elérsz a fociban mint Schumi az autósportban akkor majd meg is hallgatunk, irigység, szánalom.
szamárfül
2010. április 13. 14:19
nagy grat a képszerkinek :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!