Íme, a magyar focicsapatok ellenfelei

2011. június 20. 13:58

A bajnok Videoton az osztrák bajnok Sturm Graz csapatával játszik, a Paks andorrai, a Fradi örmény ellenfelet kapott, a Kecskemét vár egy fordulót.

2011. június 20. 13:58

Az osztrák bajnok Sturm Graz lesz a Videoton ellenfele a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A fehérvári csapat idegenben kezd július 12-én vagy 13-án, a visszavágót egy héttel később játsszák idehaza.

A Ferencvárosra örmény út vár, a játékerőben talán a csoportban leggyengébb Ulisses lesz az ellenfél. Az első mérkőzést Örményországban játsszák. A Paks az egyik legkönnyebb ellenfelet kapta első európai kupamérkőzésére, az andorrai UE Santa Colomát, az első mérkőzés Magyarországon lesz.

A sorozat harmadik magyar résztvevője, a kupagyőztes Kecskeméti TE-ERECO a selejtező második fordulójában kapcsolódik be a küzdelembe.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
landrus
2011. június 21. 08:52
Lokidrukkerként mondom: - Hajrá magyar csapatok!
Senior
2011. június 20. 14:43
Rendszeresen nézem az osztrák VT-t, a Sturm be fogja darálni a Vidit, erőszakosak, gyorsak. Szabics a másik csatárral állandó életveszély, Fehérvárról pedig elment a brazil Örmény, leggyengébb lehet, durvák rúgnak, mint a lovak. Tovább juthat a Fradi egy rakás sérülttel, majd vége. (Lásd Hali 2 éve) Paks fix 1, nincs mit hozzáfűzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!