Sousa lefejelt egy újságírót

2011. szeptember 15. 12:41

Paulo Sousa lefejelt egy újságírót, a Videoton edzőjét feljelentették a rendőrségen, az NS munkatársának fejét több öltéssel varrták össze - írja a Bors.

2011. szeptember 15. 12:41

A Bors információja szerint egy barátságos futballmérkőzést rendeztek szerda este Felcsúton, ahol a FourFourTwo havilap és a Puskás-akadémia vegyes csapata a Nemzeti Sport munkatársaiból álló együttest fogadta. A házigazdákat erősítő Videoton-edző, Paulo Sousa viszont az egyik szituációnál lefejelte az NS egyik újságíróját, akit ezután kórházba szállítottak, és több öltéssel kellett összevarrni a homlokát. A meccs félbeszakadt, a Nemzeti Sport levonult a pályáról.

Egy szemtanú szerint a kétszeres BL-győztes portugál végig azt érezte, hogy az ellenfél „utazik rá”, provokálja, és – állítása szerint – az édesanyját is többször felemlegették. Elveszítette a kontrollt (amit persze nem lehet…), és lefejelte az újságírót. A Bors értesülései szerint a sértett feljelentést tett a rendőrségen, az ügyben nyomozás indult.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silva
2011. szeptember 16. 10:13
Ez így helyes: verbális inzultusért cserébe fizikait! Miért, a sértő szavak nem fájnak? És az azok okozta sebet ki varrja össze? Aki nem tud lakatot tenni a szájára és foci helyett szájkaratézik, annak majd homlokkal fogják be a száját. Ahogy Zidane esetében, úgy Sousa esetében is a fejelőnek van igaza. Pont.
*ufó*
2011. szeptember 15. 17:03
gigászok csatája viki álláspontja mi az 'ügy'-el kapcsolatban ? :)
Honfi-fi
2011. szeptember 15. 16:03
Csak egyet? Volna egy listám Señor Sousa számára.
zoli_80
2011. szeptember 15. 14:42
Természetesen nem fogják elzavarni. Majd kiadnak egy közleményt, amiben elmondják, hogy a Videoton értékrendjével összeegyeztethetetlen, blablabla, majd a portugál folytathatja a munkát, mintha mi sem történt volna. Egyébként kíváncsi leszek, hogy a Nemzeti Sport mostantól hogy fog viszonyulni Sousa-hoz és a Vidihez, azok után, hogy Székely Norbertből egy szerencsétlen "nemzeti blikkezés" miatt közellenséget gyártottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!