Mégis lesz magyar női kerékpáros az olimpián

2012. június 19. 09:04

Indulhat a londoni olimpián a hegyikerékpáros Benkó Barbara. Bár Magyarország a női kvalifikációs ranglistán éppen hogy csak, de lecsúszott a még kvótát érő helyről, egy vélhető visszalépés miatt mégis indíthat versenyzőt az ötkarikás játékokon.

2012. június 19. 09:04

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség női kvótát is biztosít Magyarország számára a nyári londoni olimpia hegyikerékpáros versenyére, így a szövetség válogatóversenyein korábban már bizonyított Benkó Barbara részt vehet az ötkarikás játékokon. A Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség a döntés hátterét illetően kedden közleményben számolt be arról, hogy vélhetően akadt olyan versenyző, aki lemondta a londoni szereplést, s az így felszabadult kvótát kaphatta meg Magyarország.    

Az már korábban eldőlt, hogy Parti András személyében a férfiak mezőnyében is lesz magyar induló.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!