Hirling versenyben az év sportolója címért

2012. december 21. 22:03

Hirling Zsolt, a 2012-ben visszatérő olimpikon evezős is versenyben van a 2012-es év sportolói között közönség szavazatok alapján történő szavazáson

2012. december 21. 22:03
Admin

Hirling Zsolt, a 2012-ben visszatérő olimpikon evezős is szerepel a www.evsportoloja.hu oldalon indult szavazáson, ahol  interneten keresztül, napi szavazatok leadásával lehet szavazni a sportolókra és sportszakemberekre.

A kategóriák között szerepel az év férfi, női olimpikonja, paralimpikonja, legnépszerűbb sportolója, legkaritatívabb sportolója, felfedezett sportolója, extrém sportolója, sportmenedzsere, csapata, sportkapitánya.

Hirling Zsoltot az év legkaritatívabb sportolója kategóriájában támogathatják a szavazók. A szavazás 2013. február 12-én zárul. A háromszoros olimpikon 2011-ben tért vissza az evezéshez, miután hazaérkezett Kenyából, ahol önkéntesként dolgozott, korábban pedig a Máltai Szeretetszolgálat több projektjében is részt vett.

Zsolt párjával Varga Tamással a könnyűsúlyú kétpár evezősök versenyében képviselte Magyarországot a 2012-es londoni olimpián, ahol 11. helyen végeztek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!