Kemény büntetést kapott a Diósgyőr a rasszista drukkerek miatt

2018. július 31. 19:29

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a DVTK-t büntette szurkolótábora viselkedése miatt.

2018. július 31. 19:29

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden szektorbezárásra büntette a DVTK-t.

Az MLSZ honlapján közzétett határozat szerint a diósgyőri klubnak szurkolóinak a Puskás Akadémia elleni találkozó utáni rasszista megnyilvánulása, tárgyak bedobálása és a mérkőzés játékvezetőjével szembeni obszcén kifejezés használata miatt kell bűnhődnie. A következő hazai bajnoki mérkőzésén (a miskolciak két idegenbeli fellépést követően az 5. fordulóban a Haladást fogadják) a G és a H szektort le kell zárnia.

A felcsúti együttesből a DVTK ellen kiállított Molnár Gábornak a következő bajnoki mérkőzést kell kihagynia, míg a szakmai stábból Vincze Richárd két találkozóra szóló eltiltást kapott, mert „a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott".

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2018. augusztus 02. 23:38
Mindenesetre a további európai problémákat megelőzendő, ma kiesett az Újpest és a Honvéd. Kezd helyreállni a világ rendje...
KannibálTatárÚr
2018. augusztus 01. 00:28
Ilyen MLSZ mellett nem csoda, ha nem fejlődik a magyar foci. T'án ha a futballal foglalkoznának...
3M..
2018. július 31. 20:41
Magyaroroszágon kellő élettapasztalattal bíró emberek élnek, már 20 éves kortól. Az a kifejezés hogy rasszizmus, egy idegenből érkezett, a magyarok számára értelmezhetetlen kifejezés. A Diósgyőr szurkolóit nem büntetés, hanem dícséret illeti, az igazság kimondása végett. Légy az, aki vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni. Az igazság az, amit a legnehezebb kimondani, és a legfájóbb meghallgatni. Az MLSZ ezzel önmagát árazta be. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!