Világelső lesz párosban Babos Tímea

2018. július 10. 08:08

Magyar versenyző vezeti a női páros világranglistát teniszben hétfőtől.

2018. július 10. 08:08

Biztossá vált, hogy július 16-án, hétfőn Babos Tímea vezeti majd a női teniszezők páros világranglistáját, ezzel ő lesz a magyar teniszsport első felnőtt világelsője – írja a Euronews.

A wimbledoni torna előtt Babos Tímea a harmadik volt a világranglistán. A tavalyi győztes Jelena Vesznyina sérülés miatt nem indult, Jekatyerina Makarova és a korábbi világelső Csan Latisa pedig már búcsúzott a versenytől, így egyedül Babos korábbi párosbeli társa, Andrea Hlaváčková egy tornagyőzelemmel kerülhetett volna a magyar teniszező elé. A cseh sportoló azonban hétfőn a harmadik körben búcsúzott, ezzel biztossá vált Babos Tímea sporttörténeti elsősége.

A Euronews cikkéből kiderül, hogy a Wimbledonban első helyen kiemelt Babos Tímea-Kristina Mladenovic magyar-francia duó a hétfői nyolcaddöntőben a Kirsten Flipkens-Monica Niculescu belga-román párost győzte le két szettben, 6:3, 6:4-re, ezzel bejutott a negyeddöntőbe, ahol az Alicja Rosolska-Abigail Spears lengyel-amerikai kettőssel találkozik.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2018. július 10. 14:58
Tímea, Kristina hatalmas gratuláció a világelsőséghez!!
röviden
2018. július 10. 10:30
Mer' mindig az a kurva foci!
zakar zoltán béla
2018. július 10. 08:46
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Magyar Sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!