Michael Phelps: Megemelem a kalapom Milák Kristóf előtt

2019. július 24. 22:36

„Ennek a kölyöknek az utolsó száz métere egyszerűen hihetetlen volt. Egy óriási 200 pillangót rakott össze, elejétől a végéig.”

2019. július 24. 22:36

Michael Phelps is nyilatkozott Milák Kristófról mai sikereiről a The New York Times-nak.

„Persze kissé frusztráló megélni, hogy elesett ez a csúcs, mégsem lehetnék boldogabb, hisz láttam, hogyan csinálta. Ennek a kölyöknek az utolsó száz métere egyszerűen hihetetlen volt. Egy óriási 200 pillangót rakott össze, elejétől a végéig. (...) Megtörtént, mert volt egy kölyök, aki meg akarta csinálni, aki álmodott arról, hogy megcsinálja, aki rájött, hogyan lehet megcsinálni, aki addig dolgozott a technikáján, amíg az ilyen gyönyörű lett, és aki beletette azt az igazán, de igazán kőkemény munkát, ami ahhoz kell, hogy végül megdöntse ezt a csúcsot. Megemelem a kalapom előtte” – nyilatkozta az úszólegenda.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. július 25. 13:23
P.s.: TOTÁL NYUGODT VOLTAM, VAGYOK. LESZEK.aNNAK ELLENÉRE HOGY A MAGYARÁZÓ SZÖVEGEMET ALJASUL KITÖRÖLTE VALAKI.
syphax
2019. július 25. 13:21
NEM VOLTAM ÉS NEM IS VAGYOK "TÖK IDEG"!!! CSAK AZ IGAZAT IRTAM, HOGY NEM VA'OK SZAKÉRTŐ. ENNEK ELLENÉRE MÉGIS LEIRTAM NAGYJÁBÓL SAJÁT KÚTFŐBŐL UGYANAZT, AMIT ÖN "wikin" kigörcsölt. TOTÁL NYUGODTAN MEGÁLLAPITOM: VALAKI KITÖRÖLTE AZ ÉN SZÖVEGEMET, NEM TUDOM KI, DE KITÖRÖLTE!!!!!!!! tÁJÉKOZTATÁSUL KÖZLÖM: P.S.:-KÉNT AZAZ UTÓIRATKÉNT IRTAM A RÉSZLETES MAGYARÁZATOT, AMELYET VALAKI KITÖRÖLT--EL NEM TUDOM KÉPZELNI MIÉRT. éS AKKOR JÖN "Hájas Gerzson a gendertan professzora " HOGY HASZNÁLJAM A GOGGLÉ-T. KÉRDEZEM: MINEK. ÉN A GOOGLE.-TŐL többet tudok!
zakar zoltán béla
2019. július 25. 10:29
Orbán takarodj! ?????????????????????????????????????
villogókékfog
2019. július 25. 09:06
Kovács Lackó, merj jelentéktelen lenni. Brancsod egészen jól halad a nulla felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!