Magyar focistát tüntettek ki a Puskás-díjjal

2019. szeptember 23. 20:56

Zsóri Dániel az első magyar, aki megkapta a díjat.

2019. szeptember 23. 20:56

Első magyarként Zsóri Dániel nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) milánói gáláján vehetett át.

A 18 esztendős futballista február 16-án a Debreceni VSC színeiben a későbbi bajnok Ferencváros elleni hazai NB I-es találkozón a 81. percben csereként állt be élete első felnőtt élvonalbeli mérkőzésére, majd a 93. percben 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott 1-1-es állásnál, így győzelemhez segítve csapatát.

A MOL Fehérvár FC játékosa a színpadon elmondta, óriási megtiszteltetés, hogy a legnagyobb magyar játékosról elnevezett díjat első magyarként nyerhette el.

A nyitóképen: Zsóri Dániel a DVSC-Mezőkövesd mérkőzésen 2019 tavaszán (MTI/Czeglédi Zsolt)

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2019. szeptember 24. 21:30
Épp minap volt is egy cikk, ahol a békéscsabai akadémia közepes értékelést kapott, Zsórit ott kezdték el nevelni..
zakar zoltán béla
2019. szeptember 24. 14:01
lúdtalpas überráltak-sorakozz!
bunko_jobbos
2019. szeptember 24. 12:26
Gratula! Külföldi magyarként, első(!!) fellépésén az NB1-ben, csereként(!!), a győzelmet ezzel a góllal megszerezve, a bajnok(!!) ellen. Ja és még gyönyörű is volt! Ez mind súlyosbító körülmény, úgyhogy nagyon örülök, hogy nemcsak hogy megérdemelte, de még neki is adták Messit is megelőzve! Hajrá, így tovább!
Senior
2019. szeptember 24. 11:18
Megnéztem a Vidi eddigi meccseinek összeállítását, még kispados sem, fakóban úgy szintén. Nem lett volna jobb a Lokinál maradni játéklehetőséggel? Várad (család) is közel lenne. Ja, Garancsi sokkal több pénzt ad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!