Négy évre is kitilthatják az orosz sportolókat a nemzetközi versenyekről

2019. november 25. 22:51

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség szerint az orosz hatóságok manipulálták az adatbázisokat, hogy úgy tűnjön: nem doppingoltak a versenyzőik.

2019. november 25. 22:51

Akár négy évre is eltilthatják az orosz sportolókat, ha a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) úgy dönt. Ez érinti a 2020-as tokiói olimpiát, és minden más jelentős sportversenyt is. 

A WADA szakbizottságát vezető jogász szerint az orosz hatóságok módosítottak azon az adatbázison, amit a nemzetközi ügynökségnek kellett volna átnyújtaniuk, így akarva bizonyítani, hogy nem doppingoltak az orosz sportolók. 

Az orosz doppingellenes szervezet vezetője szerint fennáll annak a veszélye, hogy az orosz sportolók nem indulhatnak a tokiói olimpián, a foci Eb-n, sőt, annak is, hogy a Szentpétervárra tervezett mérkőzéseket is máshol kell majd megrendezni. 

A Kreml arra intette a sajtó munkatársait, hogy várják meg, amíg a WADA kiértékeli az orosz hatóságok adatait.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
padeter
2019. november 27. 18:36
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
worlprofid
2019. november 26. 22:15
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
A teremburáját
2019. november 26. 09:30
Ja, csak az oroszok doppingolnak....az amerikaiak, franciák, németek, angolok, stb. sohasem... Kell az oroszok által megnyerhető éremhalom nekik, ugyebár? A WADA USA-beli laboratóriuma vajon mivel foglalkozik? Mit gyárt és kinek és mit tesz tiltólistára?
tevevanegypupu
2019. november 26. 07:46
Milyen érdekes..azok, akik szerették a Szovjetuniót, nem szeretik Oroszországot..számos példa akad itt is rá, hogy az Összefogás elvtársai milyen morózusan viszonyulnak Putyinhoz..pedig mikor a KGB vezetője volt, rajongtak érte..igaz,akkor még kis vörös könyvecskét hordtak a szívük felett..most bizonyára szívárványszínű alsógatya lehet rajtuk..tán még Gyurcsány is összetörte a szervízt amiben Dobrev szolgált fel Putyinéknak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!