Apasági ügyei miatt nem lehet elhamvasztani Maradonát

2020. december 17. 15:49

Hat hölgy állítja, hogy ő lehet gyermekük apja.

2020. december 17. 15:49
null

Miután egy 25 éves olasz hölgy, Magalí Gil apasági pert indított az „Isteni Diego” ellen, az illetékes argentin bíróság úgy döntött, hogy nem lehet elhamvasztani a november végén, 60 évesen elhunyt futballista holttestét, ugyanis azt meg kell őrizni arra az esetre, ha DNS-re lesz szükség a néhai argentin zseni ügyében.

Gil nem az egyetlen nő, aki jelenleg is az apaság bíróság általi megállapítását kéri: korábban másik hat hölgy jelentette be, hogy a futballista lehet gyermekük apja. Maradona egyébként nem csak a gólokat illetően volt termékeny: korábban öt gyermeket ismerte ismert el a magáénak, akik négy különböző nőtől születtek.

A legidősebb Maradona-gyermek, Diego Sinagra az apjához hasonlóan futballistaként kereste a kenyérre valót, a tehetségét azonban nem a legendától örökölte. Az ifjabbik Diego pályája csúcsán olasz regionális ligákban futballozott, majd idén nyáron visszavonult.

(firstpost.com)

(MTI/EPA-ANSA/Ciro Fusco)

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. december 18. 10:11
Lássátok, lássátok, mennyivel egyszerűbb lenne most is minden, ha ő is meleg lett volna!
formaegy
2020. december 17. 19:53
Miért nem vették le már a DNS mintát? Viszont az is érdekelne, hogy akik most ébredtek rá, hogy "lehet" hogy ő az apa, eddig ki volt az apja a gyereküknek?
afterall33
2020. december 17. 19:18
Képzelem, hány gyereke lenne, ha még húsz évet él.
Nemaztmondták Feri!
2020. december 17. 18:30
Aki a 90-es évek után aláfeküdt, azt vele együtt kéne elhamvasztani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!