Babos Tímeáék nyerték el az Év párosa-díjat

2020. december 08. 18:50

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic kettőse idén megnyerte az Australian Opent és a Roland Garrost is.

2020. december 08. 18:50
null

Babosék mellett a Roland Garros-döntős Alexa Guarachi, Desirae Krawczyk chilei, amerikai, a US Open-finalista Nicole Melichar, Hszü Ji-fan amerikai, kínai és az Australian Openen döntős Barbora Strycova, Hszieh Szu-vej cseh, tajvani párosra lehetett voksolni. Egyesben az ausztrál nyílt bajnokságon győztes Sofia Kenin lett az év legjobbja. Az amerikai játékos melbourne-i diadala mellett a Roland Garroson a fináléig menetelt, New Yorkban pedig a nyolcaddöntőig jutott.

A 22 éves Keninen kívül a US Open-bajnok japán Oszaka Naomi, a párizsi győztes – és az év fiatal teniszezője-díjat elhódító – lengyel Iga Swiatek, az év visszatérője címmel kitüntetett, US Open-döntős fehérorosz Viktorija Azarenka, továbbá az idén egyaránt három tornagyőzelmet aratott román Simona Halep és fehérorosz Arina Szabalenka szerepelt a női tenisztornákat szervező WTA listáján.

(MTI)

Címlapképen: Babos Tímea és Kristina Mladenovic. Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2020. december 09. 13:46
A két grácia.
pemete jakab
2020. december 08. 20:08
"Babos Tímeáék nyerték el az Év párosa-díjat" Páratlan páros.
balbako_
2020. december 08. 19:59
Meg is érdemelték.
istvanpeter
2020. december 08. 19:19
Boldogok vagyunk és nagyon szeretjük Timit és Krisztit. További sok sikert és boldogságot kívánunk nekik, no meg jó egészséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!