Két góllal legyőzte a magyar női kézilabda-válogatott Romániát

2020. december 14. 22:46

A dániai Európa-bajnokság középdöntőjének hétfői játéknapján remekelt a válogatott.

2020. december 14. 22:46
null

A magyar együttes legeredményesebb játékosa a meccs legjobbjának megválasztott Schatzl Nadine volt hét góllal, Lakatos Rita ötször talált be. A magyarok a csoportkörben legyőzték Szerbiát, viszont Horvátországtól és a világbajnok Hollandiától, majd a középdöntőben szombaton Németországtól is kikaptak. Az már a hétfői meccs előtt eldőlt, hogy a román és a magyar együttes sem juthat tovább a II. csoportból, vagyis nem játszhat helyosztót. A torna első négy helyezettje kijut a jövő decemberi, spanyolországi világbajnokságra, amelynek a házigazdák, valamint a címvédő hollandok biztosan résztvevői lesznek.

(MTI)

Címlapfotó: MTI/EPA/Ritzau/Bo Amstrup

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. december 15. 18:38
És nem kell minden magyar nőnek miniszternek lennie, mégha Bolond Berni az is szeretne lenni...
gyaloggos
2020. december 15. 12:47
FÉLREÉRTÉS ne essék, meg sem fordult a fejemben, hogy a két kapitányt hibáztassam, de úgy vélem, egy szövetségi kapitány tényleg csak a válogatottal foglalkozzék!
istvanpeter
2020. december 15. 11:46
Némi szépségtapasz, bár szinte semmit sem ér. Ettől függetlenül a lányok aranyosak és még eredményesebb időket is meg fognak élni. Viszont, ez a kettős királyság nem jött be.
még fokozza
2020. december 15. 11:03
Romániát nem győzték le. Csak kézilabda csapatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!