Babos Tímea koronavírusos

2021. április 08. 17:23

Nem folytathatja a Charlestonban zajló tenisztornát.

2021. április 08. 17:23
null

Instagram-oldalán számolt be arról Babos Tímea, hogy elkapta a koronavírust.

„Múlt héten Miamiban buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval maszkban, stb...), ahol három negatív Covid–19-tesztem volt. Onnan átrepültem ide, Charlestonba csütörtökön, és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést. Mindezek ellenére a tegnapi koronavírustesztem pozitív lett. Azóta volt egy második tesztem, ami szintén ezt mutatta”

– írta a magyar világklasszis.

 Babos Tímea minimális tünetekről számolt be, kicsit fáj a feje és a torka, egy napig fáradékonynak érezte izmait. Tíz napig most nem hagyhatja el hotelszobáját. A teniszezőnő az orosz Veronika Kugyermetovával készült a negyeddöntőremikor a tesztje pozitív lett.

Nyitókép: Patrick Hamilton / BELGA MAG / AFP

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr.Angelicus
2021. április 09. 10:04
Na ezért nem igaz, hogy olyan nagy a járvány. A sportolónak nincs kovid betegsége. A kovid ugyanis elvileg egy kórkép(tüdőgyull pl.), ami neki nincs, csak egy pozitív teszt, amiről nem tudjuk mit mutat ki. El tudom képzelni, hogy kimutathat kovid-ot is, de messze nem úgy ahogy egy diagnosztikai eljárás. Hogy ebből mi következik azt nem tudom, de valami bűzlik Dániában....
998877
2021. április 09. 08:41
Ennyit érnek a tesztelések. Bezzegszlovákia.
Gullwing
2021. április 08. 19:12
Jobbulást!
balbako_
2021. április 08. 17:44
Gyors gyógyulást kívánok neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!