Kiengedték Eriksent a kórházból

2021. június 18. 18:43

A dán játékos szerint a műtét jól sikerült, a körülményekhez képest jól érzi magát.

2021. június 18. 18:43
null

Mint ismert, Eriksen összeesett a Dánia-Finnország mérkőzésen, több mint tíz percen keresztül küzdöttek az életéért. Szívmasszázst alkalmaztak rajta, majd defibrillátorral sikerült újraéleszteni. Kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát.

Folyamatosan javult az állapota, először ügynökén keresztül üzent, majd Instagramon is közzétett egy fotót, amellyel köszönetet mondott az érte aggódóknak, közben pedig folyamatosan tartotta a kapcsolatot telefonon a válogatottal. A minap pedig beültettek neki egy szívritmusszabályozót is, az operáció sikeres volt.

Az Index szerint pénteken kiengedték a játékost Rigshospitalet kórházból, ahonnan az első útja a válogatott edzőtáborába vezetett, hogy meglátogassa a társakat.

Köszönöm a rengeteg biztatást, hihetetlen érzés. A műtét jól sikerült, a körülményekhez képest jól érzem magam. Jó volt látni a srácokat a csütörtöki mérkőzés után, ahol remekül játszottak. Nem kérdés, hogy mennyire fogok nekik szurkolni hétfőn, Oroszország ellen"

– írta a 29 éves játékos, aki jelenleg otthon tartózkodik a családjával, és pihen.

Nyitókép: Ritzau Scanpix / AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. június 19. 19:54
Jó hír, javuljon! És vegye a csukákat, mert ideje megkeresni a szöget, amire felakaszthatja őket.
Szerintem
2021. június 19. 14:39
Aláírható petíció! A FOCI AZ FOCI! Ne legyen szivárványos a müncheni stadion a német-magyar meccs alatt! https://citizengo.org/hu/fm/203275-a-foci-az-foci
ittésmost
2021. június 19. 14:39
Örülök! Mielőbbi teljes gyógyulást!
cutcopy
2021. június 19. 10:25
Nektek sem nagyon kéne szakérteni libernyák.. https://www.origo.hu/itthon/20050220hazarendeltek.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!