Sajtóhírek szerint érdeklődik a Napoli Marco Rossi iránt

2021. június 23. 10:55

A magyar szövetségi kapitány nem zárkózik el.

2021. június 23. 10:55
null

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi iránt érdeklődik az olasz bajnokságban szereplő Napoli együttese – írja a napolitoday.it. Rossi jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel a magyar válogatottal, ahol a franciák ellen sikerült egy bravúros 1–1-es döntetlent elérnie. Az olaszok a hazájába történő visszatérésről kérdezték, írja az Index. Mi több:

szóba is hozták a Napolival, ami elől nem zárkózna el,

tették hozzá.

Rossi szívesen fejezné be Olaszországban a pályafutását

„Remélem, hogy edzői pályafutásomat Olaszországban fejezhetem be. Jó néhány évet eltöltöttem edzőként a hazámban, de nem kaptam komolyabb lehetőséget. De ez az én hibám is: jobban kellett volna kapcsolatokat építenem. Hogy a Napoli edzője legyek? A feleségem családjában mindenki a délieknek szurkol, szóval hihetetlen dolog lenne. Már annak is örülnék, ha megnézhetnék néhány Spalletti-edzést” – nyilatkozta.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. július 28. 19:13
Kár lenne érte. Bárcsak maradna.
NZoltán
2021. június 24. 13:14
Sajnos meg kell érteni, hogy bármennyire is kedveljük és talán ő is kedvel minket, ő olasz és mindenek előtt a hazája az első. Köszönettel tartozunk így is neki és ha mégis úgy dönt, hogy egyszer haza szeretne menni , harag nélkül el kell fogadnunk.
geyza1947
2021. június 24. 12:50
Így szokott lenni egy-egy teljesitmény után. Rossinak el kell gondolkodni, ugyanis ettől többet nem tud kihozni ebből a magyar csapatból. Ezekben a játékosokban nagyjából ennyi van. Többségük a magyar bajnokságban játszik amelyről tudni kell, fényévekre van az élvonalbeli nyugati bajnokságoktól és itt a baj ! Ha majd a magyar bajnokság odáig fejlődik, akkor lesz elvárható az európai mags szinvonal ! Viszont abban Rossinak semmi ráhatása sincsen és olyan hosszú idő, amit ö már nem tud kivárni. Most kell neki magasabb szintre lépni ha világhirű edző szeretne lenni !!! Meglepne ha maradna, akkor ö már nem akar magasabb osztályba lépni. Persze ilyen is van.
gyaloggos
2021. június 24. 11:47
IRREÁLISNAK tartom ezt a lehetőséget. Rossi ugyan mondta, hogy szeretne visszatérni Olaszországba, DE AZT nem tartom valószínűnek, hogy a Napoli komolyan érdeklődnék iránta. NO nem azért, mert Rossit nem tartom nagyon jó szakembernek, hanem azért, mert a élvonalbéli olasz csapatok olyan edzőket szerződtetnek, akik már Európa top bajnokságaiban is bizonyított élvonalbéli klubnál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!