Nem lép fel az LMBTQ-karszalag ellen az UEFA

2021. június 20. 21:52

Indoklásuk szerint a karszalag „a sokszínűséget, így egy jó ügyet képvisel”, és nem minősül politikai szimbólumnak.

2021. június 20. 21:52
null

Nem fogja megbüntetni az UEFA Manuel Neuert, amiért LMBTQ-karszalagot viselt a szombati, Portugália elleni mérkőzésen. Noha a politikai szimbólumok viselését tiltja az UEFA, úgy döntöttek, a szivárványos karszalag nem minősül annak – írja a Deutsche Welle.

Az UEFA azt követően vizsgálta ki az ügyet, hogy az AfD egyik politikusa kritizálta karszalag viselését a Twitteren. Uwe Junge emellett a Black Lives Matter mozgalom által elterjesztett térdelést és azt is szóvá tette, hogy a müncheni Allianz Arena is szivárványszínekben „pompázhat” szerdán, amikor a németek a magyar válogatott ellen lépnek pályára. 

Nyitókép: Christian Charisius / DPA / AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
filamer
2021. június 22. 05:54
A világ egik harmada, a keleti harmad, hozzászokott a vörös csillaghoz. Egy másik harmada, a nyugati harmad, hozzászokott a fehér csillaghoz. A harmadik harmad, a kínai harmad, a sárga csillagot favorizálják. Soros szervezeteihez dörgölőző pincsik a FEKETE CSILLAGOT akarják meghonosítani? De miért nem elég nekik az olimpiai öt karika ?? Valami ideológiát ennyi idő alatt kiötölhettek volna. Vagy ha nincs elég eszük, vegyék igénybe a MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁT !
neven
2021. június 21. 10:45
jó ügy az lmbtqstvrgj..vagy mi a sz@r támogatása????!!!!!!!!! Abban ringatni őket, - Isten terve ellenére, hogy a férfi az férfi, a nő meg nő, és férfi meg nő köthet házasságot, és köztük lévő viszonyból születhet egyedül élő emberi lény..- hogy helyes uton járnak?!! A kapcsolatuk retrográd, saját hajlamaik kiélésére irányul, ha mindenki ilyenné válna - elérné az ördög a sötét tervét - Isten teremtményét az embert, akiért Jézus az életét is adta a kereszten, önként és dalolva kiirtassa a cserépedénykékkel, nem is kell neki túl nagy erő az ember elpusztitásához, ... az ember ugyanis az ördögöt mindig Istenre emlékezteti, aki saját képmására és hasonlatosságára teremtett minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és nem mellékes, a Biblia több helyen hozza (3Mózes 18,22: "Ne feküdj le férfival, mint ahogy nővel szoktak lefeküdni.a Utálatos dolog az.", Rom 1.27: "A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét."...) az férfi - férfi és nő - nő közötti sexuális kapcsolat bűn Isten terve ellen, lázadás, tisztátalanság .. ezek a a személyek a bűneik miatt kárhozatra fognak jutni, ha továbbra is kiélik meleg hajlamaikat!!!!!!!!
Rocktoberi
2021. június 21. 10:42
Jó ügyet képvisel? Elmentek ti abba a görbe lábú, púpos hátú, kapafogú, harcsabajszú anyukátokba, aki fél tégláért űzte az "ősi ipart" Sanghajban, és most már övé az egész Kínai Nagy Fal.
Box Hill
2021. június 21. 10:28
Egyéb csalások ellen sem szokott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!