Kétgólos Fradi-győzelem a BL-selejtezőben

2021. július 20. 21:06

Tovább menetel a magyar bajnok, amely a litván Zalgirist győzte le Budapesten.

2021. július 20. 21:06
null

Kedd este rendezték a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulóját, ahol a Ferencváros a litván Zalgiris Vilniust látta vendégül a Groupama Arénában.

Az előző körben a koszovói Pristhinát búcsúztató zöld-fehéreket tízezer szurkoló várta a stadionba, ahol megjelentek a lengyel Slask Wroclaw ultrái is, félelmetes hangulatot teremtve a kapu mögött a ferencvárosi fanatikusokkal egyetemben.

A meccsen hamar kialakult a játék képe, amely meghatározta a 90 percet: a magyar csapat dominált, a litvánok visszaálltak és kontrákra rendezkedtek be. A Fradi már a 9. percben kapufát ért el, de a jég a 25. percben tört meg: Myrto Uzuni talált be, aki így a múlt heti mesterhármas után tovább folytatta a góltermelést. Még a szünet előtt sikerült megdupláznia előnyét a Ferencvárosnak, amely a második játékrészben kicsit visszavett a tempóból, hogy aztán az utolsó negyedórára ismét felpörögjön, és helyzetek sokaságát dolgozza ki. Az eredmény azonban nem változott, Ferencváros-Zalgiris 2-0. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Litvániában.

Ha a Fradi továbbjut, a tegnapi sorsolás értelmében azzal a cseh Slavia Prahával játszik majd a play-off körért.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyőke
2021. július 28. 01:16
Ez nektek Fradi? Ez a szedett-vedett migránsbanda?!
Mike Oak
2021. július 27. 23:43
szoptok libsik, ja első!
Lucky Luki
2021. július 21. 20:30
Azt hogy több vasat tartott-e nem tudom, ezt csak a vezetőség kommunikálta így. Nekem a mai napig büdös, hogy miért ment el egy évvel a szerződése lejárta előtt. De az osztrákról pontosan ezt gondolom én is.
vip era
2021. július 21. 19:08
Nos Apollon.Szalai Attilán nyertek.A semmiért. A Fenerbahce brutálisat nyer rajta,a majdnem semmiért.Azért nem semmiért mert a Fener név dob rajta pár millió eurót.Szóval a foci nagy üzlet.Előbb bele kell rakni a pénzt.Mit hoztak az akadémiák? Sokan fikázták,hát akkor számoljunk.Csak a mostani válogatottbeli volt akadémistákat. Az áruk jelen pillanatban sok milliárd forint. És ha lesznek jó klubcsapataink,ebből a pénzből több fog itthon realizálódni .Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!