Schäfer András személyesen, Marco Rossi online vendégként lesz jelen a budapesti UEFA szurkolói zónában a döntő napján

2021. július 11. 00:33

A társrendezésű labdarúgó Európa-bajnokság minden tekintetben sikersztori lett, a Puskás Arénában rendezett teltházas mérkőzések, a több mint negyedmillió ember, aki megfordult a hivatalos budapesti UEFA szurkolói zónában és a magyar válogatott szereplése is közel járt a csodához azzal, hogy a mieink majdnem továbbjutottak a legjobb 16 közé. Marco Rossi interjú 1. rész a Csisztu Sport Cast-ban.

2021. július 11. 00:33
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Hogy mindez így alakult, ebben  óriási szerepe volt a rendkívül tudatosan építkező Marco Rossi szövetségi kapitánynak, aki sosem látott tartást adott ennek a csapatnak. Érdemes visszaidézni, hogyan kezdte el tavasszal ezt a munkát. A kapitánnyal készített exkluzív interjúból 

kiderül, hányszor kap tippeket, hogy kit tegyen a csapatba. Vannak-e nagyképű és túl szerény játékosaink? Ki érkezik meg előszőr a pályára és ki hagyja azt el utoljára,

amikor edzés van? Azt is megtudjuk mit tehet egy szakvezető a kispadon, téthelyzetben és milyen attitűdöt kell képviselnie, amikor csapata játszik. A Telki edzőközpontban számos kérdésre választ kapunk.

A 2. részben, egy hét múlva pedig bemutatom Rossit, az embert, az apát, a férjet, a korábbi labdarúgót, a Maradona-rajongót, az olasz dél szerelmesét. Megtudjuk tőle, hogyan vezetünk mi, magyarok, és azt is, hogyan isszuk (rosszul) a kávét. A második részt egy hét múlva prezentálom, de addig is, jöjjön itt, és az mandiner.hu-n az évtizedek óta egyik legelfogadottabb szövetségi kapitány: Marco Rossi!

 

Nyitókép: Marco Rossi a Csisztu Sport Castban. Fotó:Lékó Tamás - Csisztu Sport Cast

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csisztuzsuzsa
2022. március 01. 00:43
Szánalmas vagy....
csisztuzsuzsa
2022. március 01. 00:43
Kapásból és elsőre is te támadtál és gyenge, sztereotíp ostobaságokat ismételgetsz, a "szókincsed" megreked a bulvárcelebnél, ha a valóságot emlegeted, nézz a saját görbe tükrödbe... :-)
G r o s w e n o r2
2021. augusztus 05. 04:41
Nem a riport jó, hanem Rossi. Csisztu kétségbevonható szakmai hozzáértése, bulvárceleb előélete és irritáló locsogása megbocsájthatatlan.
szarcsi1
2021. július 28. 16:15
Csisztut nem lehet komolyan venni. Bakizós, elhasznált, bulvárhős.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!