Csipes Tamara: Engem kajak egyesben nem is vártak dobogóra

2021. augusztus 12. 18:22

Volt bennem egy óriási bizonyítási vágy – vallotta be az olimpikon, aki egy arannyal, és egy ezüsttel tért haza Tokióból.

2021. augusztus 12. 18:22
null

„Azért mentem ki, hogy megcsináljam mindazt, amire képes vagyok és ez sikerült. Természetesen volt bennem egy hatalmas bizonyítási vágy, főleg az egyesben, ahol engem nem is vártak dobogóra Kozák Danuta mellett. Hivatalosan „B” egységként utaztam ki ebben a számban, és talán csak a kapitány tudta, aki látta milyen időket megyek az olimpiai edzőtáborban, hogy mire lehetek képes” – vallotta be Csipes Tamara a Mandiner stábjának, hogy miért is jelentett akkor személyes sikert, hogy megelőzte kajak egyesben a szám címvédőjét és honfitársát, Kozák Danutát.

Rióhoz képest versenyzőként talán nem élte meg másként a négyes győzelmét, de emberként mindenképpen, hiszen mostani hazaérkezésekor már a BOK csarnokban várta alig négy éves pici lánya, Olívia, akivel együtt semmi másra nem vágyott, mint édesanyja főztjére és egy csajos estére az első itthon töltött nap végén.

Kép forrása: MTI/Kovács Tamás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JMoflicheque
2021. augusztus 13. 09:44
Távolkeleten sokminden másképp történt mint, ahogy normálisan történt volna. A vírus ezt négyzetre emelte. De ez az ezüst akkor is az akarat diadala!!
Búvár Kund
2021. augusztus 13. 08:51
Ha jól emlékszem 1-2 évet még Ausztrál szinekben is versenyzett, mert itthon nem tudta legyőzni Kozákot. Benedek Dalma ugyanezért ment szerb szinekben, előtte meg a Kovács Kati, meg Janics volt De egy-két év után Csipes visszatért, aztán csapathajóban lett olimpiai bajnok.
Búvár Kund
2021. augusztus 13. 08:45
Ez butaság! Sztem aki picit is értett hozzá, mindenki Kozák, Carrington, Csipes dobogót várt. Csak a sorrend volt kérdés. A letöbb nemzetközi oldal is dobogóra várta Tamarát!. A magyar lányok közül, aki kijut egy EB-re, VB-re, az mind esélyes a győzelemre! Mert egy magyar bajnokság vagy válogató gyakorlatilag szinte erősebb mint egy VB, EB vagy olimpai döntő!
héttörpe
2021. augusztus 13. 08:09
én kajakra tudtam, hogy megnyeri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!