Magyarország és Lengyelország mentheti meg a nyugatot Dennis Prager szerint

2021. augusztus 10. 20:32

Különben elveszik – jelentette ki az ismert amerikai médiaszemélyiség a Pesti TV-nek MCC Feszt vendégeként adott interjúban.

2021. augusztus 10. 20:32
null

Nagy rajongója vagyok Közép-Európának és Magyarországnak, az itteni konzervatív politika mutatja a sötétségben az utat, a Nyugatot egyértelműen Magyarország és Lengyelország mentheti meg, különben elveszünk – jelentette ki az MCC Feszten a Pesti TV-nek, Jeszenszky Zsoltnak adott exkluzív interjúban Dennis Prager.

Az egyik legbefolyásosabb amerikai médiaszemélyiség a Pesti TV-nek arról is beszélt: Amerika jelenlegi formájában megszűnik létezni, de a baloldal az amerikai eszményt is támadja, és nyerésre állnak. Épp ezért Prager szerint küzdeni kell ellenük. Úgy véli,

a baloldal természete szerint hálátlan és ez az emberi természet egy nagy gyengesége.

A baloldal és a liberálisok lerombolják a világot, mert a baloldal a káosz hajtóereje. Dennis Prager Soros Györgyről is beszélt, mint aki egy olyan forradalmat indított el, amelynek mindenki megfizeti majd az árát. Véget kell vetni a baloldali rombolásnak – nyomatékosította Prager. Nézze meg a teljes interjút!

(Pesti TV)

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2022. június 20. 05:45
"Magyarország és Lengyelország mentheti meg a Nyugatot" De ki mondta, hogy a Nyugat meg akarja menteni magát? Csak mi és a lengyelek - közülünk és közülük is csak a kormánypártiak - látjuk betegnek a Nyugatot, de a pedofil-homoszexuális, a muzulmán invázió előtt kapuit kitáró, kábítószereket legalizáló Nyugat egészségesnek tartja magát. Orvosi berkekben köztudott, hogy amíg a beteg nem ismeri fel, hogy BETEG, addig gyógyíthatatlan. A Nyugat legnagyobb betegsége éppen az, hogy egészségesnek tartja magát - holott velejéig rothadt.
Ferer
2021. szeptember 05. 22:43
Lengyelországban ma omlött össze a kormányszovetseg és Orbán egyetlen szövetségese az EU ban.
popzene
2021. augusztus 25. 21:56
A bizonytalan nemi orientáció és az ennek elfojtásából fakadó irracionális homofóbia nyilvánvalóan a bigott jobboldalra jellemző jelenség.
nempolitizálok
2021. augusztus 25. 21:56
Azt az apuja dönti el. Tegnapelőtt fiúként aludt el és nőként ébredt. :) Libernyákszex, imádják a változatosságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!