Tokiói tanulságok: Marosi Ádám

2021. augusztus 14. 19:12

Marosi Ádám, világ- és Európa-bajnok öttusázó a mezőny egyik legrutinosabb versenyzőjének számított Tokióban, mégis úgy érezte, bőven volt mit tanulnia saját magáról és a sporthoz való viszonyáról.

2021. augusztus 14. 19:12
null

A 37 éves Marosi Ádám, világ- és Európa-bajnok, a londoni olimpián bronzérmes öttusázó ugyan a mezőny egyik legrutinosabb versenyzőjének számított Tokióban, mégis úgy érezte, bőven volt mit tanulnia saját magáról és a sporthoz való viszonyáról.

Tokiói hatodik helye arról tanuskodik, hogy van miért a sportágban maradnia a rövidesen bevezetendő új öttusaszabályok ellenére is.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 16. 08:16
Egy tanulság mindenképpen van. NINCS ELŐRE ODAADOTT ÉRME AZ OLIMPIÁN!!!!!! Azért nagyon keményen és ALÁZATOSAN meg kell küzdeni!!!!! MINT ÁLTALÁBAN MINDEN GYŐZELEMÉRT IS!...
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. augusztus 14. 23:31
Láttam Londonban. Szuper nagyot futott. AZ a bronzérem felért egy aranyéremmel.
balbako_
2021. augusztus 14. 21:50
Lassan rá sem lehet ismerni az eredeti öttusára, de azért még - ha nem is Tokióban - de azért a topon vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!