Marco Rossi kiegyenlített meccsre számít Albániában

2021. szeptember 04. 21:32

„Nem lesz könnyű dolgunk Albániában” – mondta a szövetségi kapitány.

2021. szeptember 04. 21:32
null

A magyar szövetség beszámolója szerint a szombati sajtótájékoztatón Rossi kiemelte: az ellenfél remek erőkből áll, ezért nagyon nehéz összecsapást vár.

„Arra számítok, hogy az albánok elleni mérkőzés képe totálisan különbözik majd az angolok elleni meccsétől. Csütörtökön a világ egyik legjobb csapatával játszottunk, és sajnos nem jól reagáltunk a kapott gólra. Láttam az albánok mérkőzését a lengyelek ellen, és azt kell mondanom, a 4-1-es eredmény egyáltalán nem volt igazságos. A mérkőzés nagy részében az albánok játszottak jobban, de nem volt szerencséjük, és valamivel pontatlanabbak voltak a lengyeleknél” – mondta Rossi.

„Az albánok játéka alapján roppant kemény meccs vár ránk vasárnap, arra számítok, hogy kiegyenlített lesz a játék, és mindkét csapat egyértelműen a győzelemre játszik majd. Már a sorsolás pillanatában is tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk Albániában, ismerjük a játékosokat, a szövetségi kapitányt, a csapat erőnléti edzője pedig jó barátom, már csak ezért is maximálisan tiszteljük az ellenfelünket” – tette hozzá. 

Sok a kérdőjel a kezdőcsapatot illetően

A pozitív koronavírusteszt miatt biztosan kimaradó Szalai Ádám kapcsán elmondta: sosem panaszkodik a hiányzók miatt, most sem teszi ezt, de a csapatkapitányt nehéz lesz pótolni, mert a pályán és a pályán kívül is nagyon fontos a személye. Ugyanakkor ha a csapat jól reagál az angolok elleni csütörtöki 4-0-s vereségre, és ugyanabban a szellemben lépnek pályára a játékosok, mint az Európa-bajnokságon, akkor jó eredményt érhet el vasárnap. 

A szövetségi kapitány elárulta, Nagy Ádám és Botka Endre is bevethető a mérkőzésen, de egyelőre sok a kérdőjel a kezdőcsapatot illetően, és a következő éjszaka még azzal fog telni, hogy megtalálja az optimális összetételű együttest. Rossi kiemelte: nemcsak a kezdőjátékosoknak, hanem a cseréknek is tökéletes állapotban kell lenniük, mert fontos szerep hárulhat rájuk vasárnap.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. szeptember 06. 12:00
Én egyetértek geyza 1947 írásával . Jó lenne már megtudni, hogy tényleg : Miért beteg a Magyar futball? Évtizedek óta ködösítenek azok, akik tudnak valamit. Egyszerűbb a vereséget is győzelemnek hazudni , a végtelenül sikeréhes szurkoló vakon bízik az őt orránál vezetőben és százszor is elhiszi, hogy ez csak botlás volt,de majd a következő...
geyza1947
2021. szeptember 06. 11:14
Ha kiegyenlített lett volna, akkor lehetett volna egy döntetlen, ami persze a magyarokra nézve sem lett volna hízelgő, de zakózni, na az már katasztrófa. Erre mondják lehet még lejjebb ? Úgy tünik lehet. Ilyen produkció miatt fizetni sztár gázysval egy Rossit, totálisan felesleges !!! Én elvárnám Orbántól, hogy kiálljon és elmondja, hogy vakkon mi az oka annak, hogy minden támogatást túlteljesítve megad a magyar focinak és az eredmények immár 12 éve csesznek jönni ! Mert ugye ö a nagy szakértő, aki maga is focizott és tutira van beleszólása a dolgokba. Csányiról már ne is beszéljünk, mert ha az OTP-t is így vezetné, már régen csődbe mentek volna. De valaki tényleg álljon már ki és mondja el a tutit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yanoo
2021. szeptember 05. 11:04
18-ból kilenc kommentet látok.Végre a lúdtalpas tyúkmellüeket is elkezdte érdekelni a sport. Igaz, nem azért, amiért a normálisokat.
terra
2021. szeptember 05. 08:52
A magyar válogatottal - eredménytől függetlenül - elégedett leszek, ha mindent kiadva küzdenek. A győzelem persze már csak azért is jó lenne, hogy az ellendrukkereket megüsse a guta. HAJRÁ MAGYAROK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!