Bréking: Jobbfelső pipa címmel indul a Mandiner Sport vitapodcastja

2021. október 08. 19:11

Már megint nézők nélkül játszik egy sorsdöntő mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott. Tényleg vállalhatatlanok lennének a magyar szurkolók, vagy csak az angol sajtó csinál belőlük bűnbakot?

2021. október 08. 19:11
null

Már megint nézők nélkül játszik sorsdöntő mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott. Ezúttal (is) büntetésből...

Döbbenetes, hogy ugyanazt a mérkőzést a helyszínen mennyire másképp látták a Jobbfelső: pipa, a Mandiner Sport vadonatúj vitapodcastjának résztvevői, vagyis Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Ilku Miklós, az Index főszerkesztő-helyettese, Edvi László, a Mandiner Sport labdarúgó szakújságírója és Csisztu Zsuzsa, a Mandiner Sport rovatvezetője, a podcast műsorvezetője. 

Ilku Miklós „szekunder szégyenérzetről” írt a meccs után, amit a magyar szurkolók — vagy legalábbis néhányan közülük — váltottak ki belőle és vállalhatatlannak nevezte a magyar szurkolókat. 

Szöllősi György úgy vélte, hogy „versenyt szörnyülködtek” egymással a külföldi média képviselői, Edvi László kikérte magának az angol riporter sajtótájékoztatón feltett, bicskanyitogató kérdéseit, miközben Ilku egyetértett a retorzióval, mert állítja: saját fülével hallotta a vállalhatatlan, szégyenteljes megnyilvánulásokat a Puskás Arénában. 

Csisztu Zsuzsa tapasztalatai alapján beszél arról, hogyan képes belerondítani a nagypolitika a sportba — tudja, mert átélte. De jönnek szombat délelőtt a beszélgetés résztvevőinek további fésületlen gondolatai is, a Mandiner Sport most induló, Jobbfelső: pipa című vitapodcastjában.

Mutatjuk az ízelítőt a vitából:

 

A nyitóképen: Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, Ilku Miklós, az Index.hu főszerkesztő-helyettese, Csisztu Zsuzsa, a Mandiner Sport rovatvezetője, és Edvi László, a Mandiner Sport labdarúgó szakírója

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuttle005
2022. január 14. 14:45
"Csisztu Zsuzsa, a Mandiener Sport rovatvezetője" Mandiener? Ezek a kesmás szarok már a saját címüket sem képesek megjegyezni?
BossN
2022. január 14. 14:44
Gagyi Zsuzsa a Mandi szégyene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!