Óriási gólokat rúg a román Ronaldo

2021. október 18. 08:40

Ronaldo Deaconu a Medgyes csapatában rúgott két bombát a Dinamónak.

2021. október 18. 08:40
null

A román top liga hétvégi fordulójában az erdélyi Medgyes (Gaz Metan Mediaș) színeiben két hatalmas gólt rúgott a Dinamónak, mindezt két perc alatt.

A futballista a brazil Ronaldóról kapta a nevét, a sztárért rajongó édesapja döntése nyomán.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2021. október 19. 10:20
Nagyon szép találatok, Ronaldonak a Fradiban a helye.
artfx
2021. október 18. 17:20
ezt az óvodás hozzáállást :) A klasszikus kispöcsű reakció, hogy így rettegsz egy elképesztő teljesítmény láttán. Nem, nem volt ilyen magyar foci teljesítmény az elmúlt időben, sőt máshol sem.... Ez az egyszer az életben összejövő meccs kategóriája. Aki szereti a focit, az élvezi, akiben meg dúl a kispöcs energia, az azt nézi, hogy a srác román.
lantose70
2021. október 18. 17:17
Ezt most miért kellett? Talán nincsen szép magyar gól? Miért a románokat kell még itt a Mandineren is fényezni? A DK-nak és a gyurcsányistáknaka tempója, hogy mindig a külföldi, lehetőleg a román és egyéb, a történelmi magyar területeket megszállva tartó országokat fényezik, a magyarságot meg leértékelik. Nem kellene ezt átvenni...
Rodolfo
2021. október 18. 13:10
Vagy a kapus volt egy kicsit béna.. Nézőpont kérdése ugye.. Ennél sokkal szebb bombákat látni az angol Championship-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!