Demeter Irén: Nem tudom szétválasztani magamban az anyát és az edzőt - mondja Kopasz Bálint édesanyja

2021. november 12. 18:01

Bonyolult érzelmi kötelékek szövik át az élsport világát edzők és tanítványaik között, manapság különösen aktuális téma ez. Mennyivel lehet mindez egyszerűbb, vagy nehezebb, ha edző és tanítvány anya és fia? Az olimpiai bajnok Kopasz Bálint és edző édesanyja családi és szakmai története számos izgalmas fejezetet rejt, a Csisztu Sport Cast holnapi premierjében mindezekre fény derül.

2021. november 12. 18:01
null
Csisztu Zsuzsa

Bonyolult érzelmi kötelékek edző és tanítvány, anya és fia között

Kopasz Bálint és édesanyja, Kopaszné Demeter Irén a tokiói olimpián sportolóként és edzőként a csúcsig értek, hiszen Bálint a királykategóriában, vagyis a férfi K-1 1000 méteres távján aranyérmet szerzett édesanyja irányítása mellett.

A Csisztu Sport Cast holnap 10.00 órakor kezdődő premierjéből bepillantást nyerhetünk ennek a különleges érzelmi és szakmai köteléknek a kulisszatitkaiba, megismerhetjük a szokatlan szülői dillemákat, és azt, mit tehet egy szakember, ha észreveszi a saját gyermekében  - ahogy Demeter Irén fogalmaz - a „bajnok gént”.

A nyitóképen: Kopasz Bálint és Demeter Irén. Fotó: Lékó Tamás/ Csisztu Sport Cast

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2021. november 14. 12:38
Csisztu ezt is elbaltázta. Gagyi, locsogós, bulvárceleb.
Tóth Mária Éva
2021. november 14. 12:38
Te valóban egy európai "demokrata" vagy. Szégyelld magad.
BossN
2021. november 13. 22:45
Fáj az igazság? A riport szánalmas. Kopasz Bálint többet érdemel.
annamanna
2021. november 13. 13:52
A világ legjobb édesanyja, aki a fiából a lehető legtöbbet képes kihozni. Le a kalappal előtte. Ebben a műfajban valószínűleg egyedülálló, nem valószínű, hogy lenne még egy olyan olimpiai aranyérmes, akinek a saját anyja az edzője. Isten áldja Kopasz Bálint anyját. Sokkal több anyuka van sajnos, aki szándékosan vagy tudatlanul visszafogja a gyereke teljesítményét. Kevesen képesek szárnyat adni a gyerekeiknek. Isten áldjon minden anyát, aki "röpteti" a gyerekét és nem vágja le a szárnyait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!