Mi nem Messinek adtuk volna az Aranylabdát – itt a Mandiner új sportpodcastja!

2021. december 03. 00:46

Az elmúlt napokban minden focirajongó elmondta hazánkban (is), hogy milyen sorrendet állított volna fel az Aranylabdáért folytatott vetélkedés során. Ám egyetlen ember van Magyarországon, aki érdemben is befolyásolni tudta a szavazást. Vincze András most elárulja, ő kikre adta le a voksait. Ferkai Marcell pedig, aki minden mérkőzését látta a PSG-ben Lionel Messinek, elemzi a most már hétszeres aranylabdás őszi teljesítményét a francia bajnokságban.

2021. december 03. 00:46
null
Edvi László

A beszélgetésből megtudható, kik szavaznak és milyen módon az Aranylabdáról. A szavazáson Magyarországot egyedüliként képviselő Vincze András sportújságíró azt is elárulja, ő milyen sorrendet állított fel. A résztvevők elemzik a két fő esélyes játékát. Szóba kerül, hogy valóban van-e kitétel arra vonatkozóan, hogy Bundesligában játszó focista megkaphatja-e a díjat.

Előkerülnek olyan nevek is, mint Igor Belanov, vagy Lev Jasin. George Weah történelmi szerepe mellett sem lehet elmenni, ahogy amellett sem, hogy

miért nem kapott soha Aranylabdát Diego Maradona.

Természetesen szó lesz az egyetlen magyar aranylabdásról, Albert Flóriánról, és arról, hogy ő milyen módon kapta meg a labdarúgás legértékesebb egyéni trófeáját. Felidézzük azt is, melyik magyar focistának adta volna a díjat egyszer egy luxemburgi újságíró.

Mennyi-mennyi érdekes és izgalmas dolog van ezzel a különleges kitüntetéssel kapcsolatban! Lehet, hogy olyanról is hall, amelyről korábban nem! Immáron ötödik adásával jelentkezik a Mandiner Sport vitapodcastja, a Jobbfelső: pipa!

A podcast műsorvezetője Csisztu Zsuzsa, résztvevői Vincze András, a Nemzeti Sport labdarúgó rovatvezetője, Ferkai Marcell, a Digi Sport szerkesztője és kommentátora, valamint Edvi László, a Mandiner sportújságírója.

A teljes adást itt meghallgathatja: 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. január 18. 04:41
Gratulálok Messinek. Jövőre Salah a favoritom.
Szőke Ciklon
2022. január 18. 04:41
Tanult(?) barátomat(?), aki bevallottan utálja és soha nem nézi a focimeccseket, szintén felháborította, hogy Messi kapta az Aranylabdát.
kaltran
2022. január 18. 04:40
Mindenki fulladjon meg aki Messi ellen ágál. Hosszú ideje ő az első önazonos koherens focista. A fociért végzett szolgálataiért, vagy foci fair play díjként is kaphatta volna, de ilyenek nincsenek így hát el a kezekkel az Arany labdájától
llnnhegyi
2022. január 18. 04:40
-:))) Még szép! Hajrá Messi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!