Miért éppen Csercseszov? - videointerjú Hajnal Tamással az FTC új szakvezetőjéről

2021. december 22. 10:01

Még szinte ki sem hűlt Peter Stöger helye a Ferencváros kispadján, új szakvezetőt igazolt a klub egy keménykezűnek tartott szakember, Sztanyiszlav Csercseszov személyében. Orosz arculata lesz-e a csapatnak, mit hozhat a tavasz és képes lesz-e szintet lépni a Fradi a nemzetközi porondon? Exkluzív videointerjúnk Hajnal Tamás sportigazgatóval.

2021. december 22. 10:01
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Csercseszov, mint karácsonyi ajándék?

Alig tiz napja, a Mandnier Jobbfelső: pipa című podcastjában Hajnal Tamással, a Ferencváros sportigazgatójával arról beszélgettünk, hogyha a csapat arculata nem is, de a számok és az eredmények Peter Stöger mellett szólnak. Ehhez képes már a frissen igazolt új szakvezető, Sztanyiszlav Csercseszov - akinek személyéről mindent elolvashat ebből a cikkünkből - híres-hírhedt keménykezű módszereitől hangos a szaksajtó. Első kézből kapunk válaszokat Hajnal Tamás sportigazgatótól, hogy milyen arculata lehet a jövőben a Fradinak.

A nyitóképen: Csisztu Zsuzsa és Hajnal Tamás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2021. december 27. 07:23
Mennek körbe körbe ezek az edzők mint a ringlispíl. ----- Végül is a kirúgásukon gazdagodnak meg egy nemzetközi felmérés szerint :) -----
Gyzoltan
2021. december 25. 12:21
Gyzoltan 2021. december 7. 8:48 Újpesti kötődésemről lemondani nem tudok, de egyre inkább a Paks szurkolójává válok! Másodszor azért, mert következetesen magyar játékosokat küld pályára!
gyaloggos
2021. december 25. 12:20
REBROB AKART menni, NEM küldték! ELSZÁMÍTOTTA magát! NON nem a jövedelmét illetően, mert az sokszorosa annak, amit a Fradinál keresett, - pedig az is szép summa volt, csak a BL főtábláért 1 milliárdot kapott -hanem azért, mert ukrán szövetségi kapitány szeretett volna lenni. ISMERT volt, hogy Sevcsenko nem marad ama poszton, DE NEM REBROV lett a befutó!
Ildikó99
2021. december 22. 18:35
Gergőt. Iért Kellett elengedni horvátországba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!