Az olimpiai negyedik Márton Anna gyereket vár!

2022. január 20. 14:24

A tokiói olimpián sérült térdével is elődöntőbe jutó kardozónő, Márton Anna kisfia május végére van kiírva.

2022. január 20. 14:24
null

Az egész magyar küldöttség egyik legnagyobb hőstettét hajtotta végre Márton Anna Tokióban, amikor – az első fordulóban a sérült térdét érő behatás után – az egész napot tulajdonképpen egy lábon vívta végig, s végül a legjobb négy közé jutott.

Az olimpia után természetesen szinte rögtön megműttette a térdét, amelyben a már korábban szakadt térdszalag mellé egy leszakadt porcot jelentett a tokiói egyéni- és csapatverseny. Márton Anna felépülése szédületesen gyorsan haladt, töménytelen gyógytorna és rávezető gyakorlat után már vívómozgást is végzett ebben a hónapban. „Megkockáztatom, akár ott is lehettem volna a nyári világbajnokságon” - nyilatkozta a Magyar Vívó Szövetségnek.

A váratlan gyorsaságú rehabilitáció azonban úgy tűnik nem csak a genetikának köszönhető, hanem a terhességgel járó fokozott anyagcsere és emelkedett öngyógyító-képesség állhat a hátterében. Ugyanis Márton Anna párjával gyermeket vár! 

„Május legvégére vagyok kiírva, nagyjából félidőben járunk. Nagyon boldog vagyok, és a napokban az is kiderült, hogy kisfiú lesz. De ez  annyira friss hír, hogy a nevén még nem tudtunk megállapodni…”

 A babának és a mamának is a legnagyobb egészséget kívánjuk!

Nyitókép: Márton Anna a 2019-es budapesti vívó-világbajnokságon. Fotó: MTI/Czagány Balázs

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2022. január 22. 22:36
Legyen benne sok öröme!
Ildikó99
2022. január 22. 13:35
Gratulálok neki
Kiscsillag
2022. január 21. 21:41
"Márton Anna kisfia május végére van kiírva." Nem tud senki szabatosan fogalmazni a Mandi Sportnál? Örülünk a jó hírnek, vigyázzon magára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!