Gyulay Zsolt: Sosem voltam megélhetési sportvezető, ezután sem leszek

2022. január 26. 22:08

Gyulay Zsolt sosem volt és ezután sem lesz megélhetési sportvezető és kategorikusan visszautasítja, hogy a MOB-ot csak egy utazási irodaként emlegessék, de az biztos, hogy nyitna a szervezetben a nők felé.

2022. január 26. 22:08
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

A MOB nem hallgathat a sportágakat érintő és nagy port kavaró ügyekben

Szombaton elindul a MOB elnöki székéért Gyulay Zsolt, korábbi kétszeres olimpiai bajnok kajakos, aki nagyobb szakmai kontrollt ígér a MOB oldaláról sportszakmai kérdésekben. Fontosnak tartja, hogy például az úszósportban jelenleg tapasztalt zajos jelenségekről se hallgasson a szervezet. Nem volt és ezután sem lesz megélhetési sportvezető, és

kategorikusan visszautasítja, hogy a MOB-ot csak egy utazási irodaként emlegessék, de az biztos, hogy nyitna a szervezetben a nők felé.

Dr. Hajdú Balázs, a másik kandidáló elnökjelölt mellett, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt pályázatáról és személyéről szombaton a MOB közgyűlése dönt majd.

Csisztu Zsuzsa exkluzív interjúja Gyulay Zsolttal a Mandiner Sport Jobbfelső:pipa című podcastjában itt.

 

A nyitóképen: Csisztu Zsuzsa és Gyulay Zsolt. Fotó: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2022. november 21. 12:09
Nem hiszem, hogy Szilágyi Gerda írta a blogot. Ha igen, akkor sürgősen pszihiátriai gondozásra szorul és egy becsületsértési pert sem ártana hozzávágni.
BossN
2022. november 21. 12:08
Csisztu nagyon égés. Gagyi.
luxusbatar
2022. január 29. 04:45
Csisztu viszont, mint a jó bor, az idő előrehaladtával csak egyre "fincsibb" lesz :D
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. január 29. 04:45
Csisztu egy kétes multú bulvárceleb....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!