Sztanyiszlav Csercseszov a sikertelen debütálás után: Minden új játékosnak meg kell mutatnia, helye van a csapatban!

2022. január 20. 18:13

Az orosz mester Dunaszerdahelyen vereséggel mutatkozott be a Fradi kispadján.

2022. január 20. 18:13
null
Vámos Tamás
Vámos Tamás

A magyar bajnok hiába lőtt két kapufát, hiába mozgott biztatóan a csapat új igazolása, Fortune Bassey, mégis sima vereséget szenvedett a motiváltabbnak tűnő és remekül kontrázó hazaiaktól.

A mérkőzés után Sztanyiszlav Csercseszov többek között a következőket mondta el:

"Nagyon fontos volt a találkozón, hogy a saját játékunkat játsszuk, és hogy egyes futballisták végre mérkőzés legyen a lábukban. Nem régóta edzünk együtt, helyzetünket nehezíti, hogy tíz játékosunk karanténban van, és hárman az Afrika Kupán szerepelnek. 

Bizonyos dolgokkal elégedett voltam a mérkőzésen, és nyilván akadt, amivel nem.

Egy hét alatt még sokat tudunk dolgozni, és reméljük, a Covid-járvány sem okoz újabb problémát. Az is nagyon fontos, hogy minden új játékosnak meg kell mutatnia, helye van a csapatban!"

A csapatkapitány mindenkit nyugalomra int Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
A csapatkapitány mindenkit nyugalomra int Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A csapat kapitánya, Dibusz Dénes közvetlenül a lefújás után a klub honlapjának nyilatkozott:

Sajnos, az eredmény nem túl kedvező, annak ellenére, hogy jól kezdtük a mérkőzést, az első 10 percben volt két kapufánk, a játék is úgy alakult, ahogy elterveztük, de a dunaszerdahelyiek szerezték meg a vezetést, és ezután

mintha elvesztettük volna a mérkőzés feletti kontrollt.

A második találat után pedig már teljesen nyugodtan tudtak játszani a hazaiak, mi pedig futottunk az eredmény után. Akadtak pozitívumok, de sokszor vesztettünk el könnyedén is labdákat. Szerencsére van még egy hetünk a rajtig, így biztos vagyok benne, hogy kijavítjuk ezeket a hibákat.

A Ferencváros kapusa Sztanyiszlav Csercseszovról külön is szót ejtett:

Mivel még nagyon az út elején járunk, így nem teljesen tudtuk elsajátítani azt a játékstílust, amit a vezetőedző elvár tőlünk. Mindenesetre ez a mérkőzés valamilyen szinten egy intő jel volt, hogy még többet kell dolgozzunk! De biztos vagyok benne, hogy a Puskás Akadémia elleni idegenbeli mérkőzésre már rendben lesz minden, visszatérnek meghatározó játékosaink is, és győzünk Felcsúton!   

Nyitókép: Az orosz mester jóval többet várt (archív) Fotó: MTI/Máthé Zoltán       

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. január 28. 11:21
Remélem sokszor hallom még a mestert, hogy elégedetlen. Azért jött, hogy rendet csináljon és vele szintet lépjen a csapat. Még szükséges pár segget megrugdosni, de utána menni fog.
WAlbert13
2022. január 23. 06:22
Egy felkészülési meccs alapján nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Lesz ez még jobb is. Hajrá Fradi!
smarton84
2022. január 23. 06:22
Hatalmas lebőgés. De nekik mindegy, a pénz el van lopva. Ez van, ha fideszes pártkatonákat neveznek ki nulla szakértelem nélkül.
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. január 21. 13:17
Lényeg, hogy a gólöröm koreográfiáját már az edzésen jól begyakorolták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!