Sallói István: Falfehérek lettek az ukrán játékosaim, amikor kitört a háború – Mandiner Sport Podcast

2022. március 03. 01:47

„Sosem látott mélyrepülésben van a MOL Fehérvár FC, nem tudjuk, hogy ennek a negatív spirálnak az alján vagyunk-e.” Itt az új Mandiner Sport Podcast, amelyben a Fehérvár FC sportigazgatója őszintén beszélt csapata nehézségeiről. Mandiner Sport podcast.

2022. március 03. 01:47
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Negyedszázados mélyponton a MOL Fehérvár futballcsapata

Sallói István  a MOL Fehérvár FC sportigazgatója a csapat mélyrepülése kellős közepén is vállalta, hogy beszél arról, miért váltak meg Szabics Imrétől, mi történik akkor, ha az öt egymás követő bajnoki vereség után a Magyar Kupában sem jutnak a legjobb négy közé.

A sportvezető elmesélte a csapattal együtt átélt hátborzongató pillanatokat, hiszen ukrán játékosaik szerettei nincsenek biztonságban a háborús övezetben és az is bizonytalan vajon a játékosokat nem hívják-e be a hadseregbe az ukrán hadiállapot idején.

A sportigazgató feladata is szóba került és az is vajon miként áll a szőnyeg szélén a tulajdonos irodájában, ha negatív spirálban van a csapat. 

A Mandiner Sport Jobbfelső:pipa podcastjában Csisztu Zsuzsa kérdezte Sallói Istvánt.

 

A nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. március 04. 13:16
Ha egy csapatnak nem megy arról nem mindig a vezető a hibás hanem a játékosok
Ildikó99
2022. március 04. 13:14
Maradjanak itt az ukrán játékosok egyszerü
sersem
2022. március 04. 11:09
Ezt a hírt olvasva fel is tettem 50 fontot tegnap az Etora, igaz, csak 1X-et mertem játszani, de az is 2.75-ös szorzó volt... Köszi.
illibernyák
2022. március 04. 11:07
Faszfej. nem látod hogy elszigetlődteök. Fordul a közhangulat. Oroszország pária állam lett. És ez a sportban is látszik!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!