Shane Tusup is gratulált Hosszú Katinkáék esküvőjéhez

2022. augusztus 23. 11:06

A legnagyobb titoktartás mellett zajlottak az előkészületek, hétfő délután a szentendrei Skanzenben mégis hatalmas érdeklődés mellett fogadott örök hűséget egymásnak Hosszú Katinka és Gelencsér Máté. Számos híresség és sportszakember kapott meghívót a zártkörű eseményere, a közvélemény mégis arra volt kíváncsi mennyire lesz nagyvonalú Shane Tusup, Katinka előző férje a hír hallatán: nos, Instagram bejegyzésében magyarul és angolul is gratulált az ifjú párnak.

2022. augusztus 23. 11:06
null

Meglepő üzenet Shanetől?

A jegyesek Szentendrén a Skanzenban szervezték a hatalmas előkészületek között szervezett esküvőt. A lagzira olyan sztárok voltak hivatalosak, mint Tóth Gabi, Krausz Gábor, Iszak Eszter, vagy Gyurta Dániel, ahogy a Blikk fotógalériájábban látható. A násznépnek azonban előre leszögezték, hogy semmilyen információt ne adjanak ki a médiának és a közösségi oldalaikra se posztoljanak. 

Az sejthető volt, hogy a meghívott vendégek, barátok, úszótársak és sportszakemberek mind örömmel tesznek eleget Katinkáék kérésének és tartózkodni fognak a közösségi médiát elarószta, amúgy nyilván hatalmas kattintásszámot hozni képes posztoktól.

Azt azonban nem lehetett megtiltani, hogy a meg nem hívott vendégek miképp reagáljanak a nagy hírre.

A közvélemény különösen a volt férj és edző, Shane Tusup reakciójára lehetett kíváncsi, ami nem is váratott sokáig magára,

és talán sokakat meglepett a nagyvonalú és udvarias gesztus azok után, amilyennek a válásukat követő időszak tűnt kettejük életében.

Hosszú Katinka és Shane Tusup a 2013-as esküvőjük után még 6 évig voltak együtt, de végül a válás mellett döntöttek, s az is kiszivárgott szakmai berkeken belül, hogy az idén tavasszal mozikba került Katina című film Shaneről szóló részeinek egyeztetése sem volt vitáktól mentes.

Mindezek ellenére Shane egy egyszerű, de annál egyértelműbb gratulációval rukkolt elő saját Insta felületén: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Tusup (@shanetusup)

 

A Mandinernek korábban exkluzív interjút adó Hosszú Katinka sokat beszélt a magánélet fontosságáról és a prioritások megváltozásáról, párja Gelencsér Máté oldalán. Úgy tűnik, a tegnapi nappal új fejezetet nyitottak közös életünkben, amelyet immár házaspárként folytatnak és amelyhez a Mandiner is sok boldogságot kíván!

A nyitóképen: Hosszú Katinka, fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2022. augusztus 29. 13:31
Gratulalok,remelem Katinka most mar egyenesbe jon.Sok sikert nekik!
trl9
2022. augusztus 26. 12:47
Olimpiai bajnok, te észkombajn..
Menhetten
2022. augusztus 24. 06:06
Katinka teljesítménycsökkenésének két oka van. 1. Eljárt felette az idő. 2. Abbahogyott minden teljesítményfokozót, hogy tisztuljon ki a szervezete, mert babát szeretne.
szájmontemplár
2022. augusztus 23. 22:33
Ez a Tusup azon kívül h celebeskedik mi a francot csinál még itt?? Csak magánéleti vergődés abból is faszán meg lehet itt élni!!! Versenyzők tömkelegét nem eddzi!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!