Egy ilyen 3-1 jó lenne Olaszország ellen ma este is (VIDEÓ)

2022. szeptember 26. 17:10

Juhász Roland, Gera Zoli, Feczesin Róbert. Hangolódjunk!

2022. szeptember 26. 17:10
null

MInt ismert, ma este 20:45-től játszik Magyarország Olaszországgal a Nemzetek Ligája utolsó csoportmeccsén,

a mérkőzés győztese a sorozat jövő nyári négyes döntőjébe jut.

A magyar válogatottnak 15 évvel ezelőtt hazai pályán, a Puskás Ferenc stadionban sikerült két vállra fektetni az olasz csapatot, ezúttal azonban egy döntetlen is elég lenne, hogy a „halálcsoport” élén végezzünk.

A 2007-es mérkőzés összefoglalója az alábbi videón látható:

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fraktoaster
2022. szeptember 26. 20:01
3:07-nél nem a Fajkasházi tartja a fényképezőt? Ha igen, akkor ő a gólnál nem is örült aztán... Pedig akkor még Gyurcsi-Bajnai xar volt.
pragmatika
2022. szeptember 26. 19:13
Nem lesz könnyű meccs, de bizakodjunk. Mindenesetre attól még nem kell félnünk, hogy elbízzák magukat a fiaink. :) Kurva keményen kell játszani, az olaszokban is meg lesz az akarat. Hajrá Magyarok !
DrPepper
2022. szeptember 26. 18:39
Kint voltam azon a meccsen is, meg a maira is nemsokára indulok. Jól emlékszem rá, szurkolói szempontból vicces meccs volt. Az olaszok világbajnokként érkeztek, a mieinkkel szemben nem voltak elvárások, a többség szerintem inkább az olaszok miatt ment ki. Nem volt nagy hangulat. Bár nem játszottunk rosszul, de a 2. félidő elején egy iszonyatos potyából az olaszok szereztek vezetést, és a többség apatikusan elkönyvelte, hogy a szokásos, az olaszok simán nyerni fognak. Aztán Juhász és Gera két gyors gólja után érezhető izgalom lett úrrá a stadionon, Feczesin gólja után pedig az apátiából karneválhangulat lett, hullámzással, ria-riával. Fiammal mentünk, aki akkor 6 éves volt. Remélem, a hangulat már az eleján is ugyanolyan jó lesz, mint akkor a végén, és megtartjuk a csoportelsőséget. Hajrá! Magyarok!
csulak
2022. szeptember 26. 18:32
Hajra MAgyaroszag !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!