23–4-re győzött Izrael ellen a magyar férfi vízilabda-válogatott Splitben

2022. szeptember 02. 10:19

Kiütéses győzelemmel csoportelső a férfiválogatott.

2022. szeptember 02. 10:19
null

A magyar férfi vízilabda-válogatott 23-4-re legyőzte az izraeli csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokságon,

pénteki sikerével pedig bebiztosította csoportelsőségét és az ezzel járó negyeddöntős szereplést.

A júliusban kinevezett Varga Zsolt szövetségi kapitány együttese egy pillanatra sem hagyott kétséget afelől, hogy címvédőként és tokiói olimpiai bronzérmesként teljesen más színvonalat képvisel, mint ellenfele. 

A férfi tornán szereplő 16 csapatot négy kvartettbe osztották, melyekből a csoportelsők rögtön a negyeddöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezettek keresztbe játszanak egymással a nyolc közé kerülésért. A magyarok kedden a nyolc között az A csoport második és a C csoport harmadik helyezettjének vasárnapi győztesével találkoznak.

Kapcsolódó tartalom:

Kiütötte női vízilabda-válogatottunk a horvátokat
A magyar csapat 22-6-ra nyert a házigazda horvát válogatott ellen az Eb-n, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Bővebben...

(MTI)

Nyitókép: Nagy Ádám (b) és az izraeli Ido Goldschmidt a vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. szeptember 03. 08:28
Nem lesz ebből baj?? Azért annak is van egy kedves bája, (ami már a legtöbb embernek fel sem tünik) hogy az afrikában lévő Izrael az europa bajnokság természetes része. Nincs is ezzel baj, de akkor hivják világjátákoknak, hogy ne menjen el teljesen az eszünk
kozmosz
2022. szeptember 03. 02:09
Ez még maceszgombócból is sok.
zsanett-kúnrum
2022. szeptember 02. 18:25
Bizpnyara azert mert mint a kosarlabda a feherek sportja
Gyzoltan
2022. szeptember 02. 14:38
Moszkvában játszott valamikor a vízilabda-válogatottunk a szovjetekkel, Knézy Jenő közvetítette, aki azt találta mondani, hogy; "a francba, ezt be kellett volna lőni!" Alkalmam volt megdicsérni a kifakadásáért, mire bevallotta, hogy alapos fejmosásban részesült, és alig úszta meg a fegyelmi eljárást! Nos ez a 23:4 messze túlmutat ezen, s aki halott már a zsidó bosszúról, vagy olvasta a "Megtorlás" című könyvet, avagy tudja melyik a világ legjobb titkosszolgálata, az minden rosszra felkészülhet, a vízilabda válogatottunkat illetően, e súlyos függelemvétség okán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!