Hónapokra eltiltották az ifi focistákat alázó Véber Györgyöt

2022. október 28. 11:41

Négy hónapra tiltották el az Újpest ifi edzőjét.

2022. október 28. 11:41
null

Nem maradt következmények nélkül, hogy az Újpest U19-es csapatának egy korábbi meccsén a vezetőedző, Véber György trágár szavakkal illette a játékosait. A Magyar Labdarúgó-szövetség is vizsgálta az ügyet és úgy határoztak, hogy négy hónapos eltiltást szabnak ki a sportvezetőre. Kiemelték, hogy figyelembe vették Véber bocsánatkérő levelét is, így négy hónapra tiltják el.

Az MLSZ illetékes fegyelmi bizottsága 2023. február 28-ig eltiltotta a labdarúgó-mérkőzésektől a sportszakemberhez nem méltó magatartást tanúsító Véber György vezetőedzőt (UTE)”

– írta a szövetség.

Vébert ezekért a kijelentéseiért tiltották el:

Nyitókép: Czeglédi Zsolt/MTI

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. október 28. 19:27
Régi szép kulturált idők. Egyik vasárnapi meccsen az Újpest kissé enerváltan játszott. Az edző beszólt: - Küldjek be nektek kávét? Mire Véber visszaszólt: - Az jól jönne. Egyébként már akkor is híres volt a szurkolókkal és a játékostársakkal folytatott színvonalas beszélgetéseiről. Nagy kedvenc volt ezért a köcsög dózsások között.
bölcsbagoly
2022. október 28. 18:57
Vajon melyik MLSZ góré porontya volt köztük? Azt kell gondoljam, hogy az MLSZ fegyelmi bizottságának szenvelgő tagjai nem hogy nem fociztak sohasem, de még meccsekre sem járt/nak!
Megtalálta
2022. október 28. 13:49
Az U19-ben is felnőttek fociknak, nem? Elmúltak 18 évesek.
AVHT
2022. október 28. 13:21
Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezte ki a véleményét. Több ilyen ember kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!