Brutális ütközés után született meg a vb első piros lapja (videó)

2022. november 25. 13:03

Videóbíró kellett hozzá, hogy kiosszák a vb első piros lapját a 17. meccsen.

2022. november 25. 13:03
null

A Wales-Irán meccs 85. percében született meg a világbajnokság első piros lapja, amelyet a walesi kapus Wayne Hennessey kapott. A guatemalai bíró, Escobar elsőre csak sárga lapot adott, de miután a videóbíróval visszanézték az esetet, piros lapot kapott a kapus. 

Ez egyébként elég egyértelmű volt, Hennessey mellett már eltolta a labdát Taremi, a walesi kapus pedig óriási erőbedobással sodorta el ellenfelét. 

Videón az eset:

Nyitókép: Serhat Cagdas / Anadolu Agency / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2022. november 25. 16:48
Ezért kiállitás? Na nehogy már . . . micsoda ökörség . . . Az iráni játékos, miután elrúgta a labdát, oldarlól nekiment a levegőben levő kapusnak és fellökte, leteritette. Ez a legjobb esetben ütközés. De ami sokkal inkább volt, az szabájtalanság az iráni játékos részéről. Az ok egzszerű: csak az a játékos képes irányt váltani aki elölről őtközik a másiknak. Akit oldalról ütnek meg, az nem tehet semmit az ütközés elkerülésére.
Orange79
2022. november 25. 14:20
Foloslegesen rontott ki a kapubol, az iranit kiserte a vedoje es kifele sodrodott. Buta es ertelmetlen megmozdulas volt, utemtelenul kivitelezve.
ujujuj
2022. november 25. 13:49
Haha, kiszopott egy újabb térdelésimádó szivárványos woke csapat.
savrena
2022. november 25. 13:46
Ha nem is volt szándékos, mindenképpen szabálytalan volt. És lehetett úgy ítélni, hogy utolsó emberként tette. Ha elengedi az iránit, akkor azt valszeg a balra mögötte jövő védő már nem tudja megakadályozni abban, hogy az üres kapuba rúgja a labdát. Igy piros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!