December 13-án temetik Mészöly Kálmánt

2022. november 25. 21:17

A Vasas és a magyar válogatott legendás középhátvédje hétfőn este hunyt el.

2022. november 25. 21:17
null

Hétfőn este 81 éves korában halt meg Mészöly Kálmán, 61-szeres válogatott labdarúgó, aki ugyanennyiszer irányította a magyar válogatottat edzőként is. Péntek este az Origo Sport kiderítette, hogy a Szőke Sziklát december 13-án, 13 órakor temetik el a Farkasréti temetőben.

Mészöly Kálmán a hónap elején került be a János Kórházba, ahol elkapta a koronavírust, amit bár a hírek szerint le tudott győzni, váratlanul hétfő este elhunyt. 

Isten veled, Kálmán bá!

Életének 82. évében távozott tőlünk Mészöly Kálmán. Én már annak a generációnak a tagja vagyok, akik csak elbeszélésekből, felvételekről ismerhették az ő ikonikus védőjátékát. Viszont azok közé tartozom, akik láthatták még a válogatott élén a nem túl szívderítő kilencvenes években. És természetesen a közelmúltig hallgathattuk tévés megmondásait, visszaemlékezéseit, szakértését.

Nyitókép: Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!