Ilyen lesz az új Atlétikai Stadion - Kozák Lucával és Baji Balázzsal jártuk végig a világbajnokság épülő helyszínét - VIDEÓ

2022. december 05. 15:07

Hazánk két legnagyszerűbb gátfutójával, az idei müncheni atlétikai Európa-bajnokságon óriási sikerrel ezüstérmet szerző Kozák Lucával és világbajnoki bronzérmes korábbi klasszissal, Baji Balázs együtt jártuk végig az új épülő Atlétikai Stadiont.

2022. december 05. 15:07
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

A magyar atlétikai új otthona épül - nem csupán a világbajnokság helyszíne

 

Hazánk két legnagyszerűbb gátfutójával,

az idei müncheni atlétikai Európa-bajnokságon óriási sikerrel ezüstérmet szerző Kozák Lucával és világbajnoki bronzérmes korábbi klasszissal, Baji Balázs együtt jártuk végig az építkezés helyszínét,

az új épülő Atlétikai Stadion már lebetonozott futópályáján. 

Tudják milyen az amikor egy gátfutó teljes erejéből, csúcssebességgel belefut egy gátba és hatalmasat esik?

Ezt is elmeséli első kézből mindkét versenyző, akikkel igen különleges élmény volt testközelből látni az épülő új Atlétikai Stadiont, ráadásul olyan sportolókkal, akik átélték milyen egy világbajnokságon ebből a nézőpontból keresni az edzőjük vagy a család pillantását. Balázsnak már megadatott a történelmi vb-bronz, s már csak szervezőmunkában alkothat maradandót, hiszen visszavonult. Luca viszont még lehet a világbajnokság egyik magyar hőse, a jövőre, augusztus 19-én rajtoló hatalmas sporteseményen.

Sétáljanak velünk Önök is! Íme a videó: 

A nyitóképen: Kozák Luca, Baj Balázs és Csisztu Zsuzsa. Fotó: Lékó Tamás/CSC

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bimm-bamm
2022. december 10. 19:03
Igazad van, inkább segíjre kellett volna költeni.
pemete jakab
2022. december 10. 19:03
Mennyivel is lépte túl már az atlétikai vb a 200 milliárd forintot? Valóban ez kell egy ennyire válságos időben?
westend
2022. december 10. 19:03
szóval most hogy a dráguláson rikácsolsz, te vagy a ner-moslék ugyebár homárka. Amúgy mi az? De neked jól áll - legalább az.
jetinyugger
2022. december 10. 19:03
Erre basszuk el a penzt, meg az ertekes teruletet. Az elmult 40 evben az osszes atletikai versenynek nem volt ennyi nezoje, mint ez a stadion. A tetves Olimpia miatt tartjuk fent ezt is ezt is evtizedekig ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!