„Ez a háború egy gazdasági vállalkozás az USA-nak. Az orosz sportoló erről mit tehet?" – Jobbfelső pipa a bojkottról és a Chelsea fura transzferéről

2023. február 12. 17:36

Az ukránok bojkottal fenyegetik a párizsi olimpiát, de Hevesi Tamás rávilágít, hogy amíg a háború egy gazdasági vállalkozás az USA-nak, addig aligha lesz béke. Na, de mi köze ehhez az orosz sportolóknak? Az Újpest-drukker Ganxsta Zolee fradista haverokkal nézte a Fradi-Újpestet. Harsányi Levente szerint pedig, ha nyolcéves eltiltásokat osztogatnák, akkor talán lenne változás az olasz fociban, így szinte kódolva lehetnek az újabb botrányok. VIDEÓ.

2023. február 12. 17:36
null
Csisztu Zsuzsa

 

Ezúttal sem kímélik a sportvilág szereplőit a Jobbfelső pipa fésületlen podcastjában állandó vendégeink. Amíg a háború egy gazdasági vállalkozás az USA-nak, addig aligha lesz béke - mondja Hevesi Tamás. 

„Az egyszerű embereknek semmi közük az egészhez!” – teszi hozzá Harsányi Levente reagálva az ukránok párizsi olimpiai bojkottal-fenyegetésére

és Oroszország esetleges olimpiai távol-maradására. 

A legújabb epizódban az Újpest-drukker Ganxsta Zolee meséli el a tőle megszokott hangnemben, hogy miként érezte magát 3 fradista közé ékelve a legutóbbi magyar "el Classico-t" , a Fradi–Újpestet nézve. De az egész magyar NB1– ről is elmondják mit gondolnak, véleményezik a várható kiesőket, Hevesi például írásba adná akár most is, hogy a sereghajtók között kullogó Vasas nem fog kiesni. „Az, hogy ide jutott, egy hosszú történet… de az öltözőben nincs rend. Sosem szerencsés, amikor ennyi nagy halat behalásznak, és betesznek az öltözőbe"- mondja a pro-licences labdarúgó szakember, Hevesi Tamás.

„A Juventus könyvelője voltál? Hét év!"

Harsányi viszont az olasz foci konstans botrányairól mond markáns véleményt:

„Ott van a Juventus. Levontak tizenöt pontot. Hűha! Meg Pavel Nedved nem mehet egy évig a zöldségeshez. Hűha! Tudjátok, mi lenne a döntés, aminek lenne súlya? Pavel Nedved, nyolc év!

Fellebbezésnek helye nincs. Következő! A Juventus könyvelője voltam… Hét év! Ha egy ilyen döntést hoznának, lenne változás!"

Itt a Jobbfelső pipa legújabb epizódja, kattintson fent a videóra!

Nyitókép: Mandiner Grafika

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2023. február 18. 18:52
A libsi ugyanaz a totalitárius hatalomra törő söpredék mint a komcsik és a nácik voltak.
tésztagyári szakmunkás
2023. február 18. 18:52
A művészek hasonló kitiltása is ilyen kategória!
balbako_
2023. február 18. 18:51
Egyáltalán a sportolókat kitiltani politikai okból a versenyekről agyrém és a sport szellemiségének lábbal tiprása.
pemete jakab
2023. február 17. 23:59
"Ez a háború egy gazdasági vállalkozás az USA-nak." Az oroszok részéről meg jótékonysági tevékenység, igaz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!