Óriási magyar sportfilmes siker! Oláh Kata Keleti Ágnesről készült dokumentumfilmje komoly nemzetközi elismerést kapott (videó)

2023. május 09. 13:44

A magyar rendezőnő filmje külön elismerésben részesült a világ legjobb sportdokujai között a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség kongresszusán.

2023. május 09. 13:44
null

Csisztu Zsuzsa jelenti, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) kongresszusáról, Szöulból

Kiemelt nemzetközi elismerésben részesült a magyar rendező, Oláh Kata Aki legyőzte az időt című, Keleti Ágnesról szóló dokumentumfilmje az AIPS Sport Media Awards-on, azaz a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség globális versenyében. A 102 éves olimpiai bajnok tornászunkról készült alkotás sport és történelem kategóriában kapott díjat. 

Íme a dokumentumfilm előzetese:

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 13. 23:05
A cikk egy hazátlan zsidóról szól, akit a magyarok pénzelnek, zsidók filmeztek és díjaztak a magyarok pénzén. Nekem nem tetszik, hogy a magyarok országában, a magyarok pénzén egy izraeli zsidót ajnároznak a zsidók. Erre én nem vagyok büszke, hanem elszomorit. Van magyar hősünk bőven. Olimpikonok is. Rájuk költsük, amink van, ne magyagyűlölő zsidókra. Ez a zsidó bajnoknő lelépett Magyarországról és izraelt választotta, nem a magyarokat. A magyarokhoz a pénz szaga hozta vissza őt, amikor izraelben kitellett az ideje. A szerencsétlen magyarok, meg fizetik neki a pénzt a zsidó tesói helyett. Filmestől. Ráadásul persze izraelben a zsidó nő életútjáról szó film bemutatóját is hazánk elleni hírverésre használják: https://m.kuruc.info/r/2/25766.. Csináljanak róla filmet izraelben, a zsidó tesói, zsidó pénzen, szedjen járadékot otthon a zsidóktól. Minket magyarokat meg hagyjanak végre békében! Egyszerű, nem?
Alcofrybas
2023. május 10. 06:34
Ha látok egy ilyen sportos nőt, az első kérdés, hogy megbasznám vagy nem basznám. Persze így most fonnyadt buxa, de láthatóan még izzik a parázs. Tud fogazni vagy ilyesmi. Protkó nélkül meg jobb. A probléma nyelvi, nem mondhatom, hogy Szúrnám, mert kétértelmű. A trailer szar. Reméljük, a film jobb lesz! Túlzott reményeket minek fűznénk hozzá? Inspiráló lehet egy propagandafilm. Lássuk!
llnnhegyi
2023. május 09. 15:49
Nem lehet elégszer elismerni, köszönteni Keleti Ágnest.
háziasszony
2023. május 09. 15:01
Köszönet érte a hallatlanul szimpatikus Keleti Ágnesnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!