Megnézné a Mount Everestet minden oldalról 3D-ben? – Itt egy oldal, ahol megteheti

2023. május 24. 22:49

A realitymaps interaktív oldalán látható a Föld legmagasabb hegycsúcsa, a hegymászóútvonalak, és a táborok is.

2023. május 24. 22:49
null

 Kíváncsi, milyen közelről a föld legmagasabb hegye? Megnézné, milyen útvonalon mennek fel-le a hegymászók, és hol vannak a hegymászó-táborok? A realitymaps interaktív oldalán megteheti. Egy egér segítségével minden oldalról, és különböző távolságokból is megtekintheti a hegyet, de a Himalája többi hegycsúcsát is megnézheti, sőt, bolygónk számos egyéb pontját is megkeresheti. 

A térképet az alábbi linken érheti el:

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arthemys
2023. május 29. 13:22
S az a parányi élet mégis mennyire csodálatos és értékes, mert képes érezni, gondolkodni, tapintani, tervezni, megvalósítani, tanulni, énekelni, nyelveket beszélni, építeni, repülőt vezetni, növényt termeszteni, látni, hallani, nevetni, sírni, vigasztalni, jókat sütni-főzni, enni és édesen aludni...a kő ott lesz. A parányi élet sokkal törékenyebb...
Bika57
2023. május 27. 15:38
Ilyen égbe meredö dolgot akkor látam. mikor a Gréczyt ki posztolták.
kishal
2023. május 25. 11:46
Suhajda sporttárs valószínű sajnos már madártávlatból látja...
Mandinka
2023. május 25. 04:44
Végre egy értékes infó! Eddig csak a habverés ment élősködő módra. Ha szorít a kapca, említés szintjén!!!! előkerült Price Márton. Hányinger.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!