Ausztriában folytatja Kassai Viktor

2023. június 15. 12:59

A játékvezető nagyon örül, hogy az osztrák játékvezetés továbbfejlesztésén dolgozhat.

2023. június 15. 12:59
null

A következő idénytől kezdve Kassai Viktor lesz a szövetség játékvezetői osztályának új vezetője – jelentette be az Osztrák Labdarúgó-szövetség (ÖFB).

Kassai Viktor játékvezető szerdán még családi okokra hivatkozva kérte a bolgár labdarúgó szövetséget, hogy ne hosszabbítsa meg a június végén lejáró szerződését.

„A korábbi nemzetközi játékvezető, Kassai Viktor a jövőben szövetségünk alkalmazottjaként az osztrák játékvezetőkkel fogja megosztani az évtizedes játékvezetői munkássága során szerzett tapasztalatát”

– olvasható az ÖFB közleményében.

– idézte a játékvezetőt a szövetség. A közlemény szerint Kassait korábbi állandó segítője Ring György is követi Ausztriába.

 

Nyitókép: GABRIEL YOUS / AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2023. június 16. 20:18
„Nagyon örülök, hogy a jövőben az osztrák játékvezetés továbbfejlesztésén dolgozhatok” ennek csak a fradi szurkolói örülnek jobban
occam borotvája 5
2023. június 15. 17:36
Ha nincs az az ukrán EB a partjelzője által elnézett les, még ma is vezethetne. Az egyik legjobb játékvezető volt nem fújta szét a meccseket.
Medici
2023. június 15. 14:43
A játékvezetők Tornyi Barnabása. Ahol van egy szék, oda rögtön leül. Persze nem karitatív szerepben.
Halder
2023. június 15. 13:50
Addig jó amíg nem itt teszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!