Döntöttek a PSG vezetői: a Real Madrid 250 millió euróért viheti Kylian Mbappét!

2023. június 23. 18:30

Aki azt gondolta, hogy véget ért a francia válogatott támadóról szóló szappanopera – alaposan tévedett. Itt az újabb fejezet…

2023. június 23. 18:30
null
Vámos Tamás

A Mandiner is már többször írt a világ legdrágább futballistái között számon tartott klasszis esetleges párizsi távozásáról.

Az utolsó információ az volt, hogy Mbappé kitölti a 2024-ig szóló szerződését, ám ezzel a döntésével lehet, hogy örömet szerezne a szurkolóknak, ám őrületbe kergetné a klub elöljáróit, mindenek előtt a főtulajdonost, Nasszer al-Kelaifi katari sejket, hiszen így ingyen kéne lemondania a klub egyik legértékesebb portékájáról.

A legutóbbi világbajnokság gólkirályi címét is elhódító Mbappé utoljára a francia válogatott Gibraltárban játszott Eb-selejtezője előtt nyilvánult meg a jövőjével kapcsoltban. Akkor elég egyértelműen fogalmazott: „a válogatott meccsek után pihenő következik, ezután pedig az a célom, hogy a Paris SG-nél folytassam!”

Mint korábban megírtuk, Kylian Mbappé karrierje mindeközben országos üggyé nőtte ki magát Franciaországban, hiszen maga a francia államfő, Emmanuel Macron is kifejezésre juttatta: ő is azt szeretné, hogy a világ egyik legjobb labdarúgója Párizsban maradjon!

A francia államfő, Emmanuel Macron is a Mbappé-rajongók táborát erősíti Fotüó: MTI/Friedemann Vogel
A francia államfő, Emmanuel Macron is a Mbappé-rajongók táborát erősíti Fotüó: MTI/Friedemann Vogel

Ezekben a napokban tehát Mbappé nyaral, de ez nem különösebben izgatja a PSG vezetőit: felszólították a támadót, hogy minél előbb adjon határozott választ a jövőjével kapcsolatban, ellenkező esetben már a nyáron eladják! Érthető is az izgalom, hiszen ha a gólerős futballista nem kötelezi el magát további évekre a párizsi klubhoz, 2024 nyarán ingyen távozhat.

Az sem titok, hogy az első számú kérő a Real Madrid, amely érthetően ingyen szeretné megszerezni a világ egyik legértékesebb játékosát; az idő nekik dolgozik, hiszen Mbappé még mindig csak 24 éves, így a spanyol rekordbajnoknak bőven megérné kivárni ezt a bizonyos egy évet.

Mindenesetre a Paris SG-vel kapcsolatos átigazolási hírekkel kapcsolatban naprakész PSG Community a minap már kész tényként közölte: a francia bajnok és a Real Madrid megállapodott egymással! A királyi gárda 200 millió euróért viheti a támadót (az ár a különböző bónuszok miatt 250 millió euróig is felkúszhat).

Mint fentebb írtuk, a történet főszereplője jelenleg nyaral, így nem kockáztatunk túl nagyot, ha kijelentjük: a Mbappé-saga még tartogat váratlan fordulatokat!     

Nyitókép: Hol ünnepel legközelebb Mbappé? Fotó: MTI/Friedemann Vogel

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atti bá
2023. június 23. 21:28
:D Nem veszi meg senki, jövőre meg elmegy ingyen. Valaki hazudik megint.
Gyugyesz
2023. június 23. 19:53
Nem lesz embappénak fehér meze.
akkor ki
2023. június 23. 19:16
"a Real Madrid, amely érthetően ingyen szeretné megszerezni a világ egyik legértékesebb játékosát; az idő nekik dolgozik, hiszen Mbappé még mindig csak 24 éves, így a spanyol rekordbajnoknak bőven megérné kivárni ezt a bizonyos egy évet." Az idő nekik dolgozik. Erre kaptam fel a fejem. Emberek, a foci az nem egyenlő a sakkal, ahol ülnek egy párnás széken, előre hajolva agyalnak a lépés variációkon és az ellenfél lehetséges lépésein. Itt ha Mbappe felmegy a pályára, a csontkovácsok, az amputáló művészek, a hentesek dörzsölik a tenyerüket, hogy lerendezzék pár hónapra vagy évre a világ legdrágább gyöngyszemét. Tehát az idő nem nekik dolgozik. Vegyék meg, a marketingből visszakapják a srác árának a felét, a másikat meg megkeresi a bevétellel. Szóval a foci veszélyes sport ám, így aki kapja marja helyzet lesz, mert nem csak RM-nek van 200 millája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!