Indul a szaúdi licit Marco Rossiért? Van az a pénz?...

2023. június 22. 14:14

A szaúdiak talán úgy vélik, hogy minden és mindenki eladó? Állítólag a Szaúd-Arábiai Profi Liga, az SPL képviselői olyan komoly érdeklődést mutatnak a magyar szövetségi kapitány iránt, hogy az MLSZ-nek harcba kell szállnia Rossi megtartásáért. Vajon a pénz lesz a döntő érv, mint oly sok szaúdi igazolás esetében?

2023. június 22. 14:14
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Létezik az az összeg, amiért...?

Matteo Vitale, a tribalfootball.com olasz újságírója azt írja, hogy Szaúd-Arábiából megkörnyékezték Marco Rossit, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát – írja az Origo Sport. 

Az olasz újságíró kiemeli, hogy Rossi magyar válogatottal elért sikereire a kontinesen belül és kívül is felfigyeltek, olyannyira, hogy pénz nem számít, vinnék a magyarok olasz kapitányát. 

A tribalfootball.com a korábbi Sampdoria és Eintracht Frankfurt védőhöz közel álló forrásoktól úgy értesült, hogy több SPL klub is felvette már a kapcsolatot „közvetlenül és közvetve"  is Marco Rossival.  

Ennek azért ellentmondani látszik, hogy az 58 éves Rossinak 2025-ig szóló szerződése van a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, ugyanakkor állítólag Rossi a szaúdiak felé kifejezte érdeklődését, hogy visszatérjen a klubfutballba. Sőt, az olasz lap értesülései szerint egy Szaúd-Arábiába költözés és az SPL-ben való munka lehetősége olyan dolog lenne, amire szerintük nyitott lenne Rossi. 

Nem ez az első eset, hogy megkörnyékezik a válogatott sikerivel a figyelem középpontjába kerülő szakembert, de eddig nem jött olyan ajánlat, amely eltérítette volna a magyar kapitányi feladatoktól.

„A sikeres Európa-bajnoki szereplésünk után két ajánlatot is kaptam Angliából: az egyiket a Championshipben, a másikat a Premier League-ben szereplő csapattól. Gondolkodás nélkül visszautasítottam mind a kettőt,

mivel nem éreztem úgy, hogy itt az ideje távozni" – nyilatkozta Rossi a 2021-es Európa-bajnokság után. 

A Mandiner megkereste az MLSZ-t is a témában, azt a választ kaptuk, hogy semmilyen aktualitása nincs ennek a témának jelenleg. 

 

A nyitóképen: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (k) a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés után a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én. Montenegró-Magyarország 0-0.
MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2023. június 26. 16:12
A sportban a hatvanhoz közeledő életkor - még egy edzőnél is - kritikus. Személyi, családi szempontok is befolyásolhatják a döntést. Rendkívül sajnálnám Rossi távozását, értékelem hogy magyarul mondja a Himnuszt - most már a csapata is -melyet elődeinél nem mindig tapasztaltam.
Palmoilfree
2023. június 22. 23:37
Felesége biztos jól érezné magát a 40 fokban tetőtöl talpig érő ruhában.
akkor ki
2023. június 22. 23:16
30-40 éve még tevét, Ferrarit, Jetfly-t vettek, most csapatokat. Monopól helyzet van kialakulóban, ami tönkre teszi a focit, hamár tönkre nem tette.
Thorin
2023. június 22. 21:58
felteszem össze tudja rakni, hogy milyenek a valós vb és eb esélyek, és ez alapján azt, hogy érdemes-e maradnia akár kisebb összegért is, vagy sem, mert a kopasz fej is korpásodik. az biztos, hogy tudnak a szaudik többet adni zsetonban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!