Lenézték a magyarok a montenegróiakat? Vita alakult ki Rossiék és ellenfeleik között

2023. június 18. 09:45

A két válogatott sajtófőnöke igyekezett csillapítani a kedélyeket.

2023. június 18. 09:45
null

Sztefan Szavics a montenegrói válogatott védője, a Magyarország elleni, Podgoricában 0-0-ra végződött meccs után arról beszélt, hogy azért sikerült meglepniük a magyar válogatottat, mert a magyarok lenézték őket.

A vádakra a magyar szövetségi kapitány Marco Rossi is reagált, azt mondta: „Ő ezt gondolja, én nem így gondolom. Egyértelműen tiszteltük őket. Ki is jelentettem a meccs előtt, hogy olyan csapat Montenegró, amelyet tisztelni kell, és tiszteljük is.

Ezt követően az M4 Sport értékelő műsorában elhangzott, hogy a montenegrói válogatott sajtófőnöke arról tájékoztatta a magyar válogatott sajtófőnökét, hogy Szavics

***

Összességében csalódott az eredmény miatt, mégsem lehet teljesen elégedetlen - Rossi értékelt a Montenegró elleni meccs után

Ádám Martin szerint „ezt a meccset le kell zárni magunkban, kielemezni a hibákat, és a tanulságokkal menni tovább".

 

 

***

Dibusz Dénes végre ki merte mondani, amit eddig kevesen (VIDEÓ)

Bár ott volt az előző két Európa-bajnokságon, egyik alkalommal sem kapott játéklehetőséget a Fradi és a válogatott kitűnő kapusa, Dibusz Dénes. Az angolok elleni 4-0-ás győzelmet pályafutása csúcsaként megélő hálóőr nagyon szeretne vb-n és Eb-n védeni. S ha már vágyak, az sem titok, kisfiának Bencének kistestvért is szeretnének feleségével Petrával, akivel rendhagyó családi interjút adtak a Csisztu Sport Castban.

Nyitókép: Rusmin Radic / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2023. június 19. 09:09
A sok oldalpassz a biztos labdatartás( 500-nál is több passz) pont az ellenkezőjét bizonyítja! Inkább tartottak a fiúk az ellenféltől, mint lenézték volna !A továbbjutást illetően az ellenfelünk otthonában nem olyan rossz ez az iksz! Nem lehet mindig csúcs formában lenni, amúgy a védekező csapatok ellen klasszis középpályásokra van szükség akik váratlan húzásokra képesek, és még úgyis nehéz (lásd a BL döntőt)!
Fideszkutya
2023. június 18. 15:45
A sajtóra értette és igaza is volt. Amit a Nemzeti Sport művelt már előre, az vicc volt. Egyszerűen képtelenek alázatosak és szerények lenni. Szerencsére Rossi nem ilyen, a földön jár.
Zaajan
2023. június 18. 15:24
Nekik egy győzelemmel felérő erőszakos, a veget kibekkelő x volt, nekünk meg egy csalódás. Semmi több. Az ujbelgak alig birtak egy sportszeru de bunkerfocit jatszo osztrakokkal.
barkasfarkas
2023. június 18. 15:10
Valószínűleg nem viszonyult egyformán minden magyar játékos és stábtag a montenegrói csapathoz, hiszen mindenkinek megvan a saját véleménye, habitusa és hozzáállása. Lehet, hogy voltak olyanok, akik nagyképűsködtek, esetleg lekezelték az ellenfelet - bár ezt kétlem, mert csak nagyon alázatos hozzáállással lehet elérni olyan eredményeket, amilyenek a válogatott a közelmúltban elért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!