Felrobbant Szoboszlai Insta-oldala: csaknem 200 ezer új követője lett

2023. július 02. 19:45

Rátalált a világ Szoboszlai Dominikra. Péntek este óta 187 ezerrel nőtt az Instagram-oldala követőinek száma, így már 747 ezren vannak. És hol van még a vége…

2023. július 02. 19:45
null
Sal Endre
Sal Endre

Pénteken délelőtt még nem volt biztos a liverpooli szerződése, ám a tárgyalások hallatán számtalan Newcastle és Chelsea-rajongó az Instán kérlelte, hogy inkább hozzájuk igazoljon. A követőszám pedig elkezdett pörögni. Pénteken 21 óra után még „csak” 560 ezer rajongója volt Szoboszlai Instájának, ám volt, hogy ötpercenként ugrott ezerrel a számláló.

A magyar válogatott játékos szinte csak ezen a közösségi platformon kommunikál.

A Facebook-profilján 2022. január 7-én volt az utolsó bejegyzés,

ehhez képest ott is bekövették hatezren az elmúlt két napban. A TikTok-on sincs hivatalos csatornája (gyanítjuk, hamarosan lesz), ám így is népszerű ezen a felületen is.

Szoboszlai Dominik. Fotó: Instagram/Liverpool FC
Szoboszlai Dominik. Fotó: Instagram/Liverpool FC

Az Instagramon amúgy már pénteken este több híresség gratulált neki a liverpooli szerződéshez, szinte elsőként Kerkez Milos. Szoboszlai Dominik aztán vasárnap délután megtörte a csendet, hamarjában három poszttal jelentkezett.

Az egyikben megköszönte az RB Leipzignek a támogatást, itt

Ugyancsak üzent a lipcseiek magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter, ő annyit írt: „Sok sikert, tesó!” Nem mellékesen Gulácsi Péter fiatalon szintén a Liverpool játékosa volt, igaz az utánpótláscsapatoknál. Erling Haaland, a Manchester City gólzsákja nyilvánosan még nem értékelte a hírt, ám még a salzburgi időkből ismert a barátságuk. A hírről biztosan hallott, hiszen ő is követője Szoboszlai Insta-oldalának. A Liverpool csapatából Ibrahima Konaté volt az első, aki gratulált Szoboszlainak az Instán, csupán annyit írt szívecskék mellett, hogy: „Welcome”. 

Gyanítható, Szoboszlai Instagram-követői talán már holnapra elérik az 1 milliót (és ez még csak a kezdet), hiszen elég, ha csak azt vesszük, vasárnap este a Liverpool három hivatalos csatornáján is hírt adott a szerződtetéséről. A klubot az Instagramon 42 millióan, a Facebookon 40 millióan, a TikTokon pedig 15 millióan követik. Vasárnap délután újabb 170 ezer ember követte be Szoboszlai Dominikot, de ő is bekövetett valakit méghozzá a Liverpool FC hivatalos Instagram-oldalát.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Instagram/Liverpool FC

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 04. 07:32
Remélem kezdjük érteni az új világot. A Pool nem csak egy játékost, hanem egy marketing-eszközt is vásárolt. Jóképű, trendi megjelenésű és még csak rettenetesen jó játékos is. Nem balhés de azért kellően csibész. A csajok odalesznek érte, az anyukák szintén, Apukaként ha megtudod, hogy randizni viszi a lányod, előtte megfogadod, hogy majd jól lecsavarod ha meglátod, de amikor megérkezik, mégiscsak a mezedet iratod alá vele. És itt most nem volt szó a játéktudásról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!